«Εμείς είμαστε το φαβορί»

Από inpaok.com: Για την μάχη του πρωταθλήματος, την δική του θέση μέσα στο γήπεδο, αλλά και το παιχνίδι με τον Άρη, μίλησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πολιτική εφημερίδα.
Πηγή: inpaok.com
«Εμείς είμαστε το φαβορί»

Για την μάχη του πρωταθλήματος:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν το φαβορί για τον τίτλο και πριν κερδίσει την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Η ομάδα είναι σχεδόν ίδια, θα έλεγα και λίγο καλύτερη σε σχέση με πέρσι, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το πρωτάθλημα και πέρσι, μέσα στο γήπεδο τα καταφέραμε, αλλά να μην γυρίζουμε στα παλιά. Η καρδιά της ομάδας είναι η ίδια, υπάρχει πολύ καλό υλικό, εξαιρετικός προπονητής, γιατί να μην τα καταφέρουμε;».

Οι προτάσεις από το εξωτερικό και η θέση του αριστερού επιθετικού

«Είχα προτάσεις τόσο από την Ιταλία όσο και από αλλού, όμως έμεινα γιατί ήθελα να προσφέρω και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Φέτος έκανα προετοιμασία, με έχουν μάθει και έχω μάθει καλύτερα τους συμπαίκτες μου και πιστεύω ότι θα δείξω αυτό που πραγματικά μπορώ να κάνω, θα φτάσω στο επίπεδο που ήμουν μέχρι δύο χρόνια πριν. Με ρώτησε ο προπονητής μου αν μπορώ να ανταποκριθώ σε αν μπορώ να ανταποκριθώ, στο ρόλο του ακραίου μεσοεπιθετικού. Του είπα ναι και με βάζει στα αριστερά. Μπορώ να παίξω σε διάφορες θέσεις. Στην Τορίνο για παράδειγμα, που πήγα πολύ καλά, παίζαμε με έναν αμυντικό μέσο και δύο εσωτερικούς χαφ και ήμουν ένας από αυτούς. Ελπίζω να βοηθήσω για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Για το ματς με τον Άρη είπε:

«Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με το ματς Κυπέλλου. Ξέρουμε ότι θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, οι οπαδοί μας περιμένουν καιρό αυτό το ματς, οπότε πρέπει να τους κάνουμε χαρούμενους και υπερήφανους».

Διαβάστε ακόμη...