Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Από paokbc.gr:To Basketball Champions League συνεχίζεται τις επόμενες μέρες με την 2η αγωνιστική της regular season με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την γερμανική Telekom Baskets Bonn.
Πηγή: paokbc.gr
Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Το www.paokbc.gr σας παρουσιάζει τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης στις εγχώριες διοργανώσεις που συμμετέχουν.

Η Telekom Baskets Bonn νίκησε την medi Bayreuth, η οποία επίσης μετέχει στο Basketball Champions League με 94-84. Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ προηγήθηκε με διαφορά 13 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο (31-18), ενώ στις αρχές του της τέταρτης περιόδου ανέβασε τη διαφορά στους 19 πόντους (79-60). Η Bayreuth έτρεξε ένα εντυπωσιακό σερί 20-0 στη συνέχεια και προσπέρασε με 79-80, αλλά η Bonn επανήλθε και πήρε τελικά τη νίκη με 94-84. Πρώτος σκόρερ ήταν ο γκαρντ Josh Mayo με 18 πόντους, για να ακολουθήσει ο σέντερ Charles Jackson με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ. Με αυτή τη νίκη η Telekom Baskets Bonn παρέμεινε αήττητη στην BBL μετά από τρεις αγωνιστικές.

Boxscore

Στην Ισπανία, η Iberostar Tenerife χρειάστηκε την παράταση, αλλά επικράτησε την Guipuzkoa με 73-79 για την 4η αγωνιστική της ACB και βελτιωσε το ρεκόρ της στο 3-1, έχοντας χάσει μόνο από την Real Madrid στην πρεμιέρα. Πρώτος σκόρερ για τους «νησιώτες» ήταν ο Thaddus McFadden με 18 πόντους, ενώ ο Javier Beiran είχε 13.

Boxscore

Στη Γαλλία, η Nanterre 92, η οποία έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League χάνοντας από την Opava, νίκησε την Dijon με 77-73, υποχρεώνοντάς την στην πρώτη της ήττα. Πρώτος σκόρερ για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, η οποία βελτίωσε το ρεκόρ της στο 2-2, ήταν ο Lahaou Konate με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 38 λεπτά συμμετοχής.

Boxscore

Στην Ιταλία, η προηγούμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League, Reyer Venezia έκανε το 2 στα 2 στη Legabasket νικώντας με χαρακτηριστική ευκολία εκτός έδρας την Pistoia με 69-97. Για τη Venezia όλοι οι παίκτες της 12άδας αγωνίστηκαν για τουλάχιστον 12 λεπτά, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Marco Giuri με 17 πόντους. Από την πλευρά της Pistoia, κορυφαίος ήταν ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ousman Krubally, με 14 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Boxscore

Στην Ελβετία, η Fribourg Olympic γνώρισε εντός έδρας ήττα από την SAM Basket Massagno με 74-77 και πλέον έχει ρεκόρ 1-1. Κορυφαίος για τους περσινούς πρωταθλητές ήταν για άλλον έναν αγώνα ο Babacar Toure με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Boxscore

Στην Τσεχία, λίγες μέρες μετά την μεγάλη νίκη της επί της Nanterre, η Opava πανηγύρισε άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Τσεχίας, καθώς επικράτησε της Kralovsti με 101-92 και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 3-1. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Jakub Sirina με 22 πόντους, ενώ ο Vaclav Bujnoch είχε 21.

Boxscore

Στο Ισραήλ, η UNET Holon πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας της Maccabi Ashdod με 71-94. Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Sean Jones με 16 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι TJ Klein και Daryon Atkins με 15 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Boxscore

Διαβάστε ακόμη...