«Focus» των Ισπανών στο αήττητο του ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Στο... μικροσκόπιο της ισπανικής έκδοσης της ιστοσελίδα «90min.com», μπήκε το αήττητο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League, με τους Ισπανούς να παρουσιάζουν τις 11 ομάδες που έχουν το... απόλυτο στην Ευρώπη.
Πηγή: sdna.gr
«Focus» των Ισπανών στο αήττητο του ΠΑΟΚ

Το όνομα του Δικεφάλου φιγουράρει ανάμεσα στις Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους, Αϊντχόφεν, Σάλτσμπουργκ, ΑΕ Λεμεσού, Απόλλων Λεμεσού, Λίνκολν, Τρε Φιόρι, Φόλγκορε και Πεναρόσα, που παραμένουν αήττητες στα εγχώρια πρωταθλήματα τους.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια άλλη ομάδα που έχει κερδίσει όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος. Έχει 6 νίκες σε 6 αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά παρόλα αυτά είναι μόνο δύο βαθμούς πάνω από τον Παναθηναϊκό», αναφέρει το κείμενο των Ισπανών για τους «ασπρόμαυρους», με τους συντάκτες να αγνοούν ότι ο Δικέφαλος ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς και οι «πράσινοι» με -6.

Στην σχετική κατηγορία πρώτη είναι η Σάλτσμπουργκ, που τρέχει σερί 10 αγώνων χωρίς ήττα, με την Παρί να ακολουθεί με εννιά και τις Γιουβέντους-Αϊντχόφεν να έχουν οκτώ νίκες σερί. Στην πέμπτη θέση είναι ο ΠΑΟΚ με έξι αγώνες χωρίς ήττα και ακολουθούν ΑΕ Λεμεσού, Απόλλων Λεμεσού, Λίνκολν, Τρε Φιόρι, Φολγκόρε και Πεναρόσα.

Διαβάστε ακόμη...