«Σε καλό δρόμο η τροπολογία…»

Από paok24.com: Πριν από λίγο καιρό στη ΔΕΘ ο Έλληνας πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει πρωτοβουλία να ξεκολλήσει γραφειοκρατικά το ζήτημα της έκτασης περιμετρικά του γηπέδου της Τούμπας, προκειμένου να περάσει στην κυριότητα του ΠΑΟΚ και να προχωρήσει το θέμα του νέου γηπέδου.
Πηγή: paok24.com
«Σε καλό δρόμο η τροπολογία…»

Σε τι φάση βρίσκεται όμως η συγκεκριμένη δέσμευση;

Άνθρωποι από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ επιβεβαιώνουν ότι από τις επαφές που υπήρξαν με ανθρώπους στα αρμόδια Υπουργεία, η σχετική τροπολογία προχωράει.

Πρόκειται για μία νομοπαρασκευαστική τροπολογία που θα αναμένεται να κατατεθεί το επόμενο διάστημα.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να την έχει καταθέσει έως τις 25 Οκτώβρη για να μπορέσει να κάνει... παρέλαση στη Θεσσαλονίκη όντας συνεπής στη δέσμευση της στη ΔΕΘ.

Αυτό που τονίζεται είναι πως γίνεται προσπάθεια να προληφθεί η παραμικρή παράμετρος στην τροπολογία που θα ξεμπλοκάρει το ζήτημα που αφορά το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα την παραχώρηση της έκτασης, προκειμένου να μη χρειαστεί να υπάρξει οποιοδήποτε λάθος που θα πρέπει να διορθωθεί με νέα τροπολογία.

Αξίζει να τονιστεί ότι έχουν προκύψει γραφειοκρατικά προβλήματα, τα οποία δεν αναμένονταν και πρέπει να ξεπεραστούν, κάτι που ενδεχομένως εξηγεί το ότι για την ώρα δεν έχει κατατεθεί η σχετική τροπολογία.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει επιφυλακτικότητα και αναμονή στο πιο σημαντικό θέμα που απασχολεί εξωαγωνιστικά τον οργανισμό του Δικεφάλου και είναι άλλο από το νέο... σπίτι της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...