Αγωνία για τον Πασχαλάκη στην Τούμπα

Από novasports.gr: Την απόφαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα περιμένουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, σχετικά με το θέμα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το αν θα τιμωρηθεί ο Έλληνας τερματοφύλακας.
Πηγή: novasports.gr
Αγωνία για τον Πασχαλάκη στην Τούμπα

Την απόφαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα περιμένουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, σχετικά με το θέμα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το αν θα τιμωρηθεί ο Έλληνας τερματοφύλακας. Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου μελετάει το βίντεο του αγώνα, προκειμένου να αποφασίσει το αν θα ασκήσει δίωξη στον παίκτη του ΠΑΟΚ ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους θεατές ή για υβριστική συμπεριφορά προς τους θεατές. Στην πρώτη περίπτωση, ο Έλληνας τερματοφύλακας κινδυνεύει με τιμωρία μιας αγωνιστικής, ενώ στη δεύτερη η τιμωρία που προβλέπεται είναι δυο αγωνιστικές.

Αν ασκηθεί η δίωξη εντός της εβδομάδας, τότε αναμένεται μέχρι το σαββατοκύριακο και η τιμωρία του παίκτη, κάτι που σημαίνει πως δε θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είναι έτοιμος να αντιδράσει, σε ενδεχόμενη τιμωρία του παίκτη, ασκώντας έφεση. Στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι να αγωνιστεί κανονικά ο Έλληνας τερματοφύλακας στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε ακόμη...