Οι φανέλες και η επαφή ΠΑΕ-οργανωμένων

Από paok24.com: Με αφορμή τη διανομή των εισιτηρίων των δύο μεγάλων εντός έδρας αγώνων που έρχονται στην Τούμπα, με Τσέλσι και ΑΕΚ, ΠΑΕ και οργανωμένοι είχαν συζητήσεις και για άλλα θέματα.
Πηγή: paok24.com
Οι φανέλες και η επαφή ΠΑΕ-οργανωμένων
Από την πλευρά των οργανωμένων φίλων του ΠΑΟΚ, εκφράστηκε η αντίθεση για την παράδοση της φανέλας της ομάδας, με το Νο12 στην πλάτη, που είναι αφιερωμένο στον κόσμο, σε εκπροσώπους της πολιτικής σκηνής όσο και γενικά με την παράδοση φανέλας του ΠΑΟΚ στους ίδιους ανθρώπους.

Από πλευράς ΠΑΕ, άκουσαν το συγκεκριμένο αίτημα και υπήρξε παραδοχή του λάθους, δείγμα της διάθεσης να ακούσει τις διαφορετικές απόψεις και σε περίπτωση λάθους, να το αναγνωρίσει.

Κάτι ανάλογο συνέβη πρόσφατα και σε ένα τελείως διαφορετικό θέμα, που είχε να κάνει με τα εισιτήρια για τα εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Παρά την αρχική σκέψη να μη ζητήσει εισιτήρια για τους φίλους της ομάδας, ειδικά από τις εκεί περιοχές που δεν έχουν συχνά τη δυνατότητα να βλέπουν από κοντά τον ΠΑΟΚ, τελικά ζήτησε και η ομάδα, θα έχει ξανά τον κόσμο μαζί της, στην Κρήτη.

Διαβάστε ακόμη...