«Παιδί του προπονητή ο Καρέλης»

Ο Νίκος Καραγεωργίου φιλοξενήθηκε στον «αέρα» του Arena FM 89,4 και μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ, τον Νίκο Καρέλη
Πηγή: arenafm.gr
«Παιδί του προπονητή ο Καρέλης»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ξεκίνημα της χρονιάς αν περίμενε έτσι τις ομάδες:

«Δείχνουν ότι ξεκίνησαν πιο καλά από πέρσι, κυρίως οι ομάδες που έχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων. Για το πρωτάθλημα είναι ευχάριστη νότα ότι ο Άρης και ο ΟΦΗ, δίνουν άλλη αύρα στο πρωτάθλημα θα ανεβάσουν τον Μ.Ο. των εισιτηρίων κατακόρυφα».

Για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη που έχουν εντελώς διαφορετικά ρόστερ και αν περίμενε τέτοια εκκίνηση:

«Θα συμφωνήσω ότι είδαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, απ' ότι περιμέναμε κάποιοι απ' αυτές τις ομάδες, πιστεύω θα έχουν σκαμπανεβάσματα. Γενικά οι ομάδες κάνανε καλές μεταγραφές και θα πάνε σίγουρα καλά και πιστεύω ο Ολυμπιακός, θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα όμως ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι τα φαβορί».

Για το αν θα επηρεάσουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις:

«Ναι, πιστεύω ο Ολυμπιακός και ίσως η ΑΕΚ θα «ξεφουσκώσουν στη διάρκεια, όμως πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα τα καταφέρει και οχι και αν γίνουν πολλές αλλαγές κατά την διάρκεια της σεζόν δεν θα τον επηρεάσουν».

Για τον ΠΑΟΚ:

Μπορεί να κάνει καλά πράγματα φέτος και καλά έκανε και στηρίχτηκε στον περσινό του κορμό, δεν μπορείς να πατήσεις ένα κουμπί και να τα αλλάξεις όλα. Σωστά κινήθηκαν για μένα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φέτος».

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ:

«Δείχνει πιο ενισχυμένο το ρόστερ, όμως θα φανεί στην πράξη. Όλοι οι παίκτες θα μπουν σιγά-σιγά στο κλίμα. Θυμάμαι το περιστατικό με τον Ζαμπά που λίγο ξέφυγε, αλλά στο επόμενο ματς πανηγύρισε με τον Λουτσέσκου. Όποιος δεν είναι με την φιλοσοφία του κόουτς πιστεύω θα απομακρυνθεί σιγά-σιγά».

Για τον Καρέλη:

«Ο Εγοτέλης έχει πολύ καλές ακαδημίες, πολλά παιδιά έπαιξαν μπάλα. Ένας απ' αυτούς ήταν και ο Καρέλης, όπου είχε πολύ ταλέντο και ξεχώριζε. Προσπαθήσαμε να τον δεσμεύσουμε από μικρό και του δώσαμε το «βάπτισμα του πυρός» από μικρή ηλικία».

Για τα χαρακτηριστικά του:

«Η εκρηκτικότητα, τα σουτ, οι εκτελέσεις, όμως δεν είναι ένας αθλητής, που αλωνίζει το γήπεδο, αλλά είναι ένας παίκτης, που μπορεί να βάλει την μπάλα στα δίχτυα».

Για τα μειονεκτήματά του:

«Ο Καρέλης, είναι εκρηκτικός και έχει πολύ καλό αριστερό πόδι. Θέλω να πιστεύω ότι δούλεψε την φυσική του κατάσταση και το δεξί του πόδι. Βέβαια ήταν μικρός σε εμάς και δεν είχε ρυθμό. Τώρα που είναι βασικός, είμαι σίγουρος ότι το βελτίωσε και αυτό κατά την γνώμη μου πρέπει να τον χρησιμοποιήσουν στον άξονα και όχι στα πλάγια». Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του τώρα πόσο δούλεψε δεν ξέρω, δεν είναι παίκτης γραμμής. Μάλιστα είναι πολύ καλό παιδί και μπακ να του πεις να παίξει θα το κάνει. Είναι αυτό που λέμε παιδί του προπονητή».

Για το αν βλέπει δίδυμο Πρίγιοβιτς-Καρέλη:

«Το φαντάζομαι ναι, αλλά ο Λουτσέσκου, βλέπω πως έχει άλλα σχέδια, αφού έχει τον Πέλκα πίσω από τον φορ και δεν παίζει με δύο μπροστά».

Για το ότι ο Ακπόμ χρησιμοποιήθηκε σε διαστήματα μαζί με τον Πρίγιοβιτς:

«Μακάρι γιατί αυτό θα βοηθήσει το Νίκο. Ο ΠΑΟΚ, είναι μία ομάδα που θα παίξει πάρα πολλά παιχνίδια την φετινή σεζόν και θα χρειαστεί σίγουρα ο Καρέλης στον φετινό ΠΑΟΚ».

Για τον τραυματισμό:

«Ήταν άτυχος και μπορούν να συμβούν πολλά γι' αυτό εμείς κάνουμε εικασίες. Μπορεί να βρεθεί λύση και να επανέλθει βέβαια. Κατά την γνώμη μου ο Καρέλης, πρέπει να παίζει κοντά στην περιοχή».

Διαβάστε ακόμη...