Με τον Μπράνκο στις κερκίδες

Από paok24.com:Μπορεί οι πρώτες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ να ξεκίνησαν πριν τελειώσει η προηγούμενη αγωνιστική περίοδος, αλλά αυτή τη φορά ήταν η πρώτη επαφή του Μάριο Μπράνκο με την Τούμπα σε επίσημο αγώνα.
Πηγή: paok24.com
Με τον Μπράνκο στις κερκίδες

Ντεμπούτο για το φετινό πρωτάθλημα έκανε ο ΠΑΟΚ στις νίκες με το 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και εκτός από όλα που συνέβησαν στον αγώνα είχαμε και την πρώτη παρουσία στις κερκίδες και στα επίσημα της Τούμπας, του Μάριο Μπράνκο. Ο Πορτογάλος διευθυντής ανάπτυξης του αθλητικού τμήματος του ΠΑΟΚ όπως το απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός έχει πιάσει δουλειά και δεν μπορεί να λείπει από τους κρίσιμους αγώνες της ομάδας.

Έτσι μερικά 24ωρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο διευθυντής ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος ήθελε να δει από κοντά και τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά σιγά σιγά να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας και των αγώνων, μιας και πρέπει πρώτα να καταλάβει τις συνιστώσες του ΠΑΟΚ και μετά να ξεκινήσει να δρα με τη δική του λογική, η οποία σίγουρα θα είναι μαζί με τις ανάγκες και τα "θέλω" του κλαμπ.

Φυσικά ο Μάριο Μπράνκο θα είναι καθημερινά κοντά στην ομάδα και όπως είναι λογικό και στον αγώνα με την Μπενφίκα στην Τούμπα το βράδυ της Τετάρτης, όπου ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει την υπέρβαση και να μπει για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League στην κλήρωση της Πέμπτης στο Μονακό.

Διαβάστε ακόμη...