Δύο και σήμερα για την Πορτογαλία

Από paok24.com: Οι μέρες περνούν και η αναμέτρηση με την Μπενφίκα είναι προ των πυλών.
Πηγή: paok24.com
Δύο και σήμερα για την Πορτογαλία

Στις 7:00μμ είναι προγραμματισμένη η σημερινή προπόνηση για τον ΠΑΟΚ εν όψει της αναμέτρησης της Τρίτης με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία. Εκεί ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ακόμα πιο σοβαρός από ότι ήταν σε Ελβετία και Ρωσία, μιας και το επίπεδο έχει ανέβει και πρέπει να κάνει την υπέρβαση, ώστε να έρθει η πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Από την μεριά του ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αυτές τις μέρες μπροστά του να δουλέψει με τους παίκτες για την τακτική που θα ακολουθήσει στα δύο παιχνίδια, πάντα με βάση το σκάουτινγκ του αντιπάλου που είναι ήδη στο γραφείο του, αλλά και ότι δει στον αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Μποαβίστα. Άλλωστε και στο ρόστερ του τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά.

Ο Τιμπό Μουλέν είναι ήδη εκτός Ελλάδας, όπως και ο Γιάννης Μυστακίδης που είναι εκτός της ευρωπαϊκής λίστας, αλλά και οι δύο παίκτες δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ούτε δευτερόλεπτο στα 4 προηγούμενα παιχνίδια και όλα κρίνονται από τους παίκτες που έχουν επωμιστεί το βάρος των δύο προκρίσεων. Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, αλλά ο μοναδικός πονοκέφαλος για τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί, μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Μαροκινός από ένα χτύπημα στον αγώνα της Μόσχας, αλλά η θέση του είναι ίσως και η πιο εύκολη προς αντικατάσταση.

Πέραν του Ελ Καντουρί που έχει παίξει βασικός στα 3 τελευταία παιχνίδια, τη θέση του εάν δεν είναι στο 100% μπορεί να την πάρει είτε ο Μπίσεσβαρ που έλειπε σαν τραυματίας στα προηγούμενα παιχνίδια και είχε δοκιμαστεί κατά κόρων στην προετοιμασία, είτε ο φορμαρισμένος Αμρ Ουάρντα, είτε και ο Λέο Ζαμπά που πήρε τη φανέλα βασικού στο εντός έδρας αγώνα του Δικεφάλου με την Βασιλεία που ήταν και το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Δικεφάλου στη σεζόν.

Πρώτο τεστ για τον ίδιο τον Μαροκινό, αλλά και για τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η σημερινή προπόνηση, ενώ στην εξίσωση θα μπορούσε να μπει για πρώτη φορά και ο Ακπόμ, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ να μην μπορεί να λογιστεί για βασικός, αλλά να μπορεί να δώσει κάποιες ανάσες στον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, όπως έκανε ο Αμρ Ουάρντα στα δύο παιχνίδια με την Βασιλεία στην αρχή της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...