«Χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, δεν έχουμε δεχθεί πρόταση»

Από sdna.gr: Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Ζοσέ Μαουρίσιο στο ρωσικό πρωτάθλημα, μίλησε ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου μέσου του ΠΑΟΚ, Πιέρ Φερνάντες, ξεκαθαρίζοντας ότι ο 30χρονος χαφ είναι χαρούμενος στον Δικέφαλο και ότι δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση.
Πηγή: sdna.gr
«Χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, δεν έχουμε δεχθεί πρόταση»

Ο Πιέρ Φερνάντες κλήθηκε να σχολιάσει την φημολογία που θέλει αρκετούς συλλόγους από την Ρωσία, να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον μέσο του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας ότι ο Μαουρίσιο είναι χαρούμενος στον Δικέφαλο, αφήνοντας ωστόσο ένα... παράθυρο επιστροφής του Βραζιλιάνου στο ρωσικό πρωτάθλημα.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου μέσου:

«Ειλικρινά ο Μαουρίσιο είναι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλος σύλλογος και τα πηγαίνει πολύ καλά στα προκριματικά του Champions League. Από την άλλη ο Μαουρίσιο, έχει πολλούς φίλους στη Ρωσία και γνωρίζει τη νοοτροπία των ρωσικών συλλόγων. 

Ο Μαουρίσιο θα σκεφτόταν την επιστροφή του στην Ρωσία, γιατί υπάρχουν αρκετοί φιλόδοξοι σύλλογοι και αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Μαουρίσιο, όμως δεν έχουμε κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια μας για την ώρα».

Διαβάστε ακόμη...