Κούδας στο SDNA: «Ασταμάτητος ο Σαββίδης, έχει το ΠΑΟΚτσήδικο πείσμα!»

Από sdna.gr:Ο «Μεγαλέξανδρος» του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούδας, μίλησε στο SDNA με αφορμή την σημερινή επέτειο της έλευσης του Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι της οικογένειας του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Κούδας στο SDNA: «Ασταμάτητος ο Σαββίδης, έχει το ΠΑΟΚτσήδικο πείσμα!»

Ένας από τους ανθρώπους που έχει συνδέσει απόλυτα το όνομα του με τον ΠΑΟΚ και γνωρίζει αρκετά καλά την κατάσταση στον Δικέφαλο, είναι ο Γιώργος Κούδας.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, σχολίασε μέσα από το SDNA τα έξι χρόνια που συμπλήρωσε ο Ιβάν Σαββίδης στο τιμόνι του ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Η κουβέντα όπως είναι λογικό δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει με την σημερινή επέτειο του Ιβάν Σαββίδη που έκλεισε έξι χρόνια στον Δικέφαλο, με τον Γιώργο Κούδα να σημειώνει: «Η έλευση του κ. Σαββίδη ήταν ένα... θείο δώρο. Προσωπικά μιλάω μαζί του συνέχεια και σε αυτή την δύσκολη εποχή δεν... ανέστησε μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά και 2-3 επιχειρήσεις τις οποίες πήρε σε αυτή διάρκεια. Έχει δώσει σε αρκετό κόσμο δουλειά που αντιμετώπιζε προβλήματα.

Ο μεγαλομέτοχος θεωρώ πως είναι ένα... δώρο για όλη την Μακεδονία. Δεν σταματάει κιόλας, τον έχει πιάσει το ΠΑΟΚτσήδικο πείσμα και επιμένει παντού.

Ο κόσμος να το ξέρει, έχει μεγάλο πάθος να φέρει πολλές χαρές στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Στα πρώτα χρόνια χρειάστηκε να μάθει την ελληνική πραγματικότητα... υπήρχαν άνθρωποι που τον συμβούλεψαν, πλέον έχει μπει στην σωστή τροχιά και βαδίζει για τα καλύτερα».

Για τα όσα ειπώθηκαν από διάφορους ανθρώπους προς το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, απάντησε πως:

«Είναι μέσα στις παθογένειες του λαού μας αυτά, αντί να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους, κοιτάμε να τους κολλήσουμε ταμπέλες, τους κάνουμε να απελπιστούν με αυτές τις λογικές. Πλέον ξέρει αρκετά καλά την ελληνική πραγματικότητα...»

Για τον στόχο που έθεσε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ με το πρωτάθλημα, τόνισε ότι: «Τουλάχιστον με την δική μου λογική, τα πρωταθλήματα παίρνονται αποδεικνύοντας ότι είσαι καλύτερος μέσα στο γήπεδο.

Το πρωτάθλημα θα το είχε πάρει αν δεν γινόντουσαν όλα αυτά που έγιναν την φετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε, δηλαδή με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι ήταν ο καλύτερος στην Ελλάδα, το είδαμε και στον τελικό του ΟΑΚΑ στο Κύπελλο.

Ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να είναι κοντά, απλά να ξεχάσουν τις παθογένειες κάτι που καταλαβαίνουν όλοι πλέον. Προχθές έγινε το παιχνίδι στην Τούμπα και το γήπεδο ήταν όπως έπρεπε. Έτσι πρέπει να συνεχίσει ο κόσμος, να είναι δίπλα στην ομάδα μας.

Εύχομαι να είναι υγιής ο κ. Σαββίδης, να έχει υγιείς σκέψεις για να πάει ο ΠΑΟΚ ακόμα πιο μπροστά».

Διαβάστε ακόμη...