Καταγγέλλει την Μπεϊτάρ για τον Σάμπο ο ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Το... σίριαλ με την μεταγραφή του Έρικ Σάμπο από τον ΠΑΟΚ στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ συνεχίζεται, καθώς ο σύλλογος από το Ισραήλ ακόμη δεν έχει καταθέσει τα χρήματα για την μεταγραφή του Σλοβάκου μέσου.
Πηγή: sdna.gr
Καταγγέλλει την Μπεϊτάρ για τον Σάμπο ο ΠΑΟΚ

Η συμφωνία των δύο ομάδων προέβλεπε να κατατεθεί το ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ από την Μπεϊτάρ ως την 1η του Ιούλη, με την ομάδα από τα Ιεροσόλυμα να δείχνει ασυνέπεια και τον ΠΑΟΚ να δίνει διορία δύο εβδομάδων.

Η διορία που έθεσαν οι «ασπρόμαυροι» πέρασε με την Μπεϊτάρ να μην καταθέτει το συμφωνηθέν ποσό, κάτι που αναγκάζει τους ανθρώπους του Δικεφάλου να κινηθούν νομικά για να εξασφαλίσουν τα χρήματα που χρωστούν οι Ισραηλινοί στον ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» υπάρχει εκνευρισμός, αφού απέρριψαν υψηλότερες προσφορές για τον παίκτη, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής πώλησης στην Χάποελ Μπερ Σεβά, ενώ η Μπεϊτάρ άσκησε το δικαίωμά της για αγορά του Σάμπο παρόλο που ήξερε ότι δεν μπορούσε να πληρώσει το συμφωνηθέν ποσό.

Να σημειώσουμε ότι παρά την ασυνέπεια που έχει δείξει η Μπεϊτάρ ως προς την καταβολή των 300 χιλιάδων ευρώ που χρωστάει στον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Σάμπο, ο Σλοβάκος μέσος συμμετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις του συλλόγου από τα Ιεροσόλυμα, μετρώντας και δύο συμμετοχές στα προκριματικά του Europa League.

Διαβάστε ακόμη...