«Η φόρμα της Σπαρτάκ με κάνει επιφυλακτικό για τον ΠΑΟΚ»

Από sportime.gr: Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Σεργκέι Κιριακόφ, ο οποίος είναι προπονητής στη ρωσική Άρσεναλ Τούλα.
Πηγή: sportime.gr
«Η φόρμα της Σπαρτάκ με κάνει επιφυλακτικό για τον ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός της ομάδας που μάλιστα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Στέφανο Αθανασιάδη, μίλησε για τον αγώνα που θα δώσει ο ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Μόσχας, για τα προκριματικά του Champions League, δίνοντας παράλληλα αρκετές ελπίδες στην ελληνική ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Κιριακόφ ανέφερε: «Αυτήν την περίοδο το επίπεδο της Σπαρτάκ δεν της επιτρέπει να θεωρείται φαβορί στα προκριματικά του Champios League. Δεν έχω δει τα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Βασιλείας αλλά κρίνοντας από όσα ακούω η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έχει θέσει πολύ υψηλούς στόχους.

Το γεγονός ότι απέκλεισε τη Βασιλεία μιλάει από μόνο του. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σοβαρός αντίπαλος για τη Σπαρτάκ που έχει λίγο χρόνο ακόμη για να προετοιμαστεί και να το μελετήσει. Η Σπαρτάκ έχει πάντα υψηλές φιλοδοξίες αλλά η φόρμα της αυτή τη στιγμή με κάνει επιφυλακτικό. Για το κορυφαίο επίπεδο δεν είναι αρκετή».

Διαβάστε ακόμη...