Μακ για ΠΑΟΚ και Σπαρτάκ

Από thessports.gr:Ο Ρόμπερτ Μακ επέστρεψε και πάλι στην Ζενίτ μετά από τον μονοετή δανεισμό του στον ΠΑΟΚ και με αφορμή τους αγώνες του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Μόσχας μίλησε σε Ρώσικο ΜΜΕ για τις πιθανότητες που έχουν οι δύο ομάδες.
Πηγή: thessports.gr
Μακ για ΠΑΟΚ και Σπαρτάκ

«Ακούω τόσα πολλά από την Ελλάδα. Όλοι με ρωτάνε πως είναι η Σπαρτάκ και πως να παίξουν εναντίον τους. Αυτό που τους απαντάω, είναι ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να την κερδίσει. Γιατί όχι; Φυσικά και η Σπαρτάκ είναι μια δυνατή ομάδα, είναι μέσα στις τρεις καλύτερες ομάδες της Ρωσίας. Φυσικά και θα είναι πολύ πολύ δύσκολο. Αλλα στο ποδόσφαιρο, τίποτα δεν είναι απίθανο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σλοβάκος, για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ που έρχονται.

Για την κύρια διαφορά ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ζενίτ:
«Δεν υπάρχουν πολλές μεγάλες διαφορές. Και οι δύο ομάδες, μάχονται για τον τίτλο. Και οι δύο ομάδες, έχουν φανταστικούς οπαδούς. Δυστυχώς, την προηγούμενη σεζόν δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Κερδίσαμε, όμως, το Κύπελλο. Αν μιλήσουμε για διαφορές, η Ζενίτ έχει πιο ήρεμους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ όμως, έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Στο Champions League, ήταν εκπληκτικοί και νίκησαν τη Βασιλεία. Ακόμα κι εγώ εξεπλάγην».

Διαβάστε ακόμη...