«Για αυτό πήγα στην Αστάνα...»

Από sdna.gr:Ο Πέδρο Ενρίκε, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Αστάνα από τον ΠΑΟΚ, μίλησε για τους λόγους που έφυγε από τον Δικέφαλο, αλλά και τους στόχους του με την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν​.
Πηγή: sdna.gr
«Για αυτό πήγα στην Αστάνα...»

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ιστοσελίδα www.azerisport.com:

Για τον δανεισμό του στην Αστάνα: «Μετά τον δανεισμό μου στην Καραμπάχ, επέστρεψα στον ΠΑΟΚ με τον οποίο έχω συμβόλαιο. Συμμετείχα στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, αλλά μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία της Αστάνα. Ο προπονητής της με γνώριζε και αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος, που επέλεξα να πάω δανεικός στην Αστάνα. Επιπλέον θα έχω ξανά την ευκαιρία, μέσω των προκριματικών, να αγωνιστώ στους ομίλους του Champions League».

Για το αν θα αγωνιζόταν στην Εθνική Αζερμπαϊτζάν: «Δεν μου έχει περάσει σαν σκέψη. Ποτέ δεν μένω πάνω από τρία χρόνια σε μια ομάδα και για να πάρει την υπηκοότητα του Αζερμπαϊτζάν, θα πρέπει να κατοικείς εκεί για πέντε χρόνια, οπότε είναι μια προοπτική που δεν την σκέφτομαι».

Για τους στόχους του με την Αστάνα: «Θέλω να την βοηθήσω να προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Όλοι μαζί σαν ομάδα, θα παλέψουμε για αυτόν τον στόχο».

Διαβάστε ακόμη...