H Σπαρτάκ στέλνει «κατάσκοπο» στην Τούμπα

Η Σπαρτάκ Μόσχας θα είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ σε περίπτωση που οι «ασπρόμαυροι» καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση απέναντι στην Βασιλεία, με τους Ρώσους να στέλνουν άνθρωπο στην Θεσσαλονίκη για να δει από κοντά το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Πηγή: thessports.gr
H Σπαρτάκ στέλνει «κατάσκοπο» στην Τούμπα

Τα παραπάνω γνωστοποίησε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας Μασίμο Καρέρα ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων:

αντιπάλων τους, όπως τουλάχιστον αποκάλυψε ο Μάσιμο Καρέρα.

«Κανείς δεν λέει ότι θα είναι εύκολα τα ματς απέναντι σε ΠΑΟΚ ή Βασιλεία, αλλά με την Μπενφίκα θα ήταν πολύ δυσκολότερα. Θα ξεκινήσουμε να μελετάμε τους αντιπάλους μας. Θα βρεθεί άνθρωπος μας στην Ελλάδα για να δει το ματς των δύο ομάδων.

Δεν γνωρίζουμε καλά αυτές τις δύο ομάδες και την κατάσταση τους, ωστόσο, γνωρίζω ότι η Βασιλεία, έχασε στην πρεμιέρα του ελβετικού πρωταθλήματος, από την Σεντ Γκάλεν με 2-1».

Επίσης την κλήρωση σχολίασε και ο Ρομάν Ζόμπνιν που ανέφερε πως και η Βασιλεία και ο ΠΑΟΚ είναι δύο πολύ καλές ομάδες και η Σπαρτάκ δεν θα έχει εύκολο έργο.

«Τώρα είναι δύσκολο να μιλήσω για την Βασιλεία ή τον ΠΑΟΚ. Είναι ποιοτικές και οι δύο ομάδες. Ας περιμένουμε να δούμε, ποια από τις δύο ομάδες θα αντιμετωπίσουμε. Είναι πάντως ξεκάθαρο, ότι δεν θα είναι εύκολα παιχνίδια για την Σπαρτάκ.

Δεν με ενδιαφέρει με ποια ομάδα θα παίξουμε. Δεν μπορώ να πω ποια ομάδα είναι πιο δυνατή. Αυτή που θα κερδίσει θα είναι προφανώς και η πιο δυνατή», τόνισε ο έμπειρος μέσος της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...