Τζάλμα Κάμπος: «Να είμαστε περήφανοι για τον Ιβάν Σαββίδη»

Από thessports.gr: Σε ερωτήσεις οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι μόνο απάντησε ο Τζάλμα Κάμπος, μέσα από ζωντανή επικοινωνία που είχε μέσα από την σελίδα του στο Facebook.
Πηγή: thessports.gr
Τζάλμα Κάμπος: «Να είμαστε περήφανοι για τον Ιβάν Σαββίδη»

Μεταξύ άλλων απάντησε στα εξής:

Για το παιχνίδι που δεν θα ξεχάσει ποτέ: με την φιορεντίνα για το γιουρόπα λιγκ κάναμε ένα σπουδάιο παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Η πειθαρχία που είχαμε τα γκολ, όλα ήταν φανταστικά.

Για το γκολ που τον σημάδεψε την καριέρα του με τον ΠΑΟΚ: «Το γκολ με τον Άγιαξ, δε θα το ξεχάσω ποτέ. Πρώτο παιχνίδι πρώτο γκολ, ήταν εκπληκτικό».

Για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα ντέρμπι όταν θέλουν να παίξουν , δεν είναι ένα παιχνίδι όπως με τον Άρη, όταν θέλουν να παίξουν είναι ένα καλό παιχνίδι».

Για το αν θα επιστρέψει: «Δε μπορείς να ξέρεις το μέλλον, θα δούμε».

Για τον Μπίσεσβαρ: «Τον συμπαθώ πολύ τον τρόπο που παίζει τον ήξερα από τότε που έπαιζε στην Τουρκία, ξέρω ότι ήταν πολύ καλός παίκτης και θαυμάζω τις ικανότητές του».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τον Ιβάν Σαββίδη , δεν κάνουν όλοι ότι κάνει για το σωματείο. Δίνει θετική ενέργεια και κάνει τα πάντα για να ανεβάσει τον ΠΑΟΚ στο υψηλότερο επίπεδο».

Διαβάστε ακόμη...