«Θέλει Άλιμπεκ στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου»

Aπό sdna.gr: Σε μεταγραφικό σενάριο με τον Ντένις Άλιμπεκ εμπλέκουν τα ρουμανικά ΜΜΕ τον ΠΑΟΚ, αναφέροντας ότι ο Δικέφαλος και ο Ράζβαν Λουτσέσκου εξετάζουν "ζεστά" την περίπτωση του 27χρονου επιθετικού.
Πηγή: sdna.gr
«Θέλει Άλιμπεκ στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου»

Ο Άλιμπεκ ανήκει στην Στεάουα Βουκουρεστίου, ενώ έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του υπάρχει και από την Αλ Σαμπάμπ, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να εξετάζει τις επιλογές του, δεδομένου ότι δεν υπολογίζεται από τους ανθρώπους της ρουμανικής ομάδας.

Στα ρουμανικά ΜΜΕ, μάλιστα, φιλοξενούνται δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Στεάουα, Φλορίν Λόβιν, που αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, για την περίπτωση του Ντένις Άλιμπεκ.

«Υπάρχουν συζητήσεις του Άλιμπεκ με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο είναι προπονητής ο Λουτσέσκου. Ο Ράζβαν μίλησε μαζί μου και μου είπε ότι ο Ντένις, είναι ένας παίκτης με εξαιρετικό ταλέντο, αλλά γνωρίζει ότι έχει κάποια... προβλήματα.

Ωστόσο πιστεύει ότι θα μπορέσει να συνεργαστεί μαζί του, εφόσον καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία», σημείωσε αρχικά ο Φλορίν Λόβιν για τις συζητήσεις που είχε με τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Στην συνέχεια ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Στεάουα, αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον της Αλ Σαμπάμπ για τον Άλιμπεκ, σημειώνοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να μετακινηθεί στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

«Είναι πολύ δύσκολο να πάρει μεταγραφή στην Αλ Σαμπάμπ ο Άλιμπεκ, επειδή ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός. Οι Άραβες έχουν συνήθως αυτήν την υπερηφάνεια να παίρνουν παίκτες που είχαν επιτυχία κατά τη περσινή σεζόν.

Εξακολουθώ να ελπίζω ότι η Στεάουα θα συμφωνήσει να τον παραχωρήσει δανεικό, κάτι που θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο απλά και πρακτικά. Θα ήταν ευκολότερο για τον Ντένις».

Διαβάστε ακόμη...