Στο γυμναστήριο με το «θηρίο»

Από novasports.gr: Ο Φερνάντο Βαρέλα είναι ο πιο εντυπωσιακός – σωματικά – ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, εξ ου και το προσωνύμιο «the beast» (σ.σ. θηρίο).
Πηγή: novasports.gr
Στο γυμναστήριο με το «θηρίο»

Ο Φερνάντο Βαρέλα είναι ο πιο εντυπωσιακός – σωματικά – ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, εξ ου και το προσωνύμιο «the beast» (σ.σ. θηρίο). Κάτι που δεν είναι τυχαίο, αφού ο κεντρικός αμυντικός του «Δικεφάλου» περνάει ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο, πέρα από τις προπονήσεις της ομάδας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει η ομάδα με την ιστοσελίδα «dugout», «ανέβασε» ένα βίντεο με τον Βαρέλα να υποδέχεται τον κόσμο στο δεύτερο «σπίτι» του, δηλαδή το ... γυμναστήριο. «Είμαι ο Φεράντο Βαρέλα.

Αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ κι αυτό είναι το δεύτερο 'σπίτι' μου», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Απολαμβάνω το να βρίσκομαι στο γυμναστήριο, να 'βοηθάω' το σώμά μου. Επειδή διαθέτω δυνατό κορμί πρέπει να δουλεύω πολύ ώστε να μην έχω τραυματισμούς. Πρέπει να προετοιμάζω τον εαυτό μου για τις προπονήσεις, κάτι που είναι σημαντικό για μένα κι επίσης έχω όχι τον προσωπικό μου γυμναστή αλλά τον ... υπεύθυνο για την υγεία μου. Τώρα με βλέπετε εν δράσει, στη δουλειά μου, κάτι που κάνω πάντα. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό, να με βοηθάει να βγάλω τη σεζόν υγιής και ως πρωταθλητής».

Διαβάστε ακόμη...