«Μπορεί να περάσει ο ΠΑΟΚ την Βασιλεία»

Από thessports.gr: Στον Arena FM μίλησε ο Έργκυς Κάτσε ο οποίος αναφέρθηκε στα προκριμάτικα του Τσάμπιονς Λίνγκ και τους λόγους που μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό.
Πηγή: thessports.gr
«Μπορεί να περάσει ο ΠΑΟΚ την Βασιλεία»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έδειξε και πέρυσι ότι είναι πολύ δυνατός. Το ποδόσφαιρο όμως θέλει και τύχη. Έχει προοπτικές. Πέρυσι στο πρώτο εξάμηνο που ήμουν κι εγώ στον ΠΑΟΚ η ομάδα ξεκίνησε χάλια και μετά έπαιξε καλά. Το θέμα είναι να έχεις σταθερά καλή απόδοση από την αρχή μέχρι το τέλος».

Για τους αγώνες του ΠΑΟΚ με την Βασιλεία:

«Μπορεί να περάσει ο ΠΑΟΚ, γιατί έχει καλή ομάδα. Έχω και συμπαίκτη στην Εθνική Αλβανίας που παίζει στην Βασιλεία. Την έχω δει και πέρυσι στο Τσάμπιονς Λιγκ στους ομίλους, είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να περάσεις. Χρειάζεται και τύχη γιατί είναι δύο παιχνίδια».

Για το νέο δανεισμό του στον ΠΑΟ:

«Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία. Φέτος έχει πολλούς μικρούς από τις ακαδημίες, λίγοι είμαστε οι έμπειροι. Και ο προπονητής είναι πάρα πολύ καλός, του αρέσει να δουλεύει με νέους. Ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία καλή ομάδα. Γιατί να μην έχουμε υψηλούς στόχους; Πάντα ο στόχος ατομικά και ομαδικά πρέπει να είναι να είσαι πρώτος. Δεν έχουμε ταβάνι στις φιλοδοξίες μας».

Για το νέο πρωτάθλημα:

«Θα είναι ανταγωνιστικό, όπως πέρυσι. Το πρωτάθλημα κρίνεται στα ματς με τις μικρές ομάδες. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει και τον τίτλο».

Για το Μουντιάλ:

«Όλες οι προβλέψεις έπεσαν έξω. Οι μεγαλύτερες ομάδες όπως η Γερμανία η Αργεντινή και η Βραζιλία που πήραν παγκόσμια κύπελλα έμειναν έξω. Είναι το Μουντιάλ της τακτικής. Περίμενα πιο πολλά από τον Μέσι που είναι με διαφορά ο καλύτερος στον κόσμο. Δεν τον βοήθησε, όμως, η ομάδα του».

Για τους ημιτελικούς:

«Και οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών είναι πολύ καλές. Το δυσκολότερο ματς θα είναι το Γαλλία – Βέλγιο γιατί θα παίξουν οι καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Είναι 50 -50 οι πιθανότητες. Στο Κροατία – Αγγλία πιστεύω ότι θα περάσει η Κροατία γιατί μ' αρέσει περισσότερο ως ομάδα. Έχει πολύ δυνατό κέντρο με Μόντριτς και Ράκιτιτς, ενώ η Αγγλία δεν με πείθει. Όποιος περάσει από το Γαλλία – Βέλγιο θα πάρει το παγκόσμιο κύπελλο».

Διαβάστε ακόμη...