"Μιλάει με ΠΑΟΚ ο Ομπράντοβιτς"

Aπό paokrevolution.net: Βέλγος δημισιογράφος επιβεβαίωσε πως ο Ομπράντοβιτς μιλάει με τον ΠΑΟΚ και διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στο Δικέφαλο αφού αυτό του αποκάλυψε σήμερα ο ατζέντης του παίκτη!
Πηγή: paokrevolution.net
"Μιλάει με ΠΑΟΚ ο Ομπράντοβιτς"

"Μίλησα με τον μάνατζερ του παίκτη, τον Σέρβο ατζέντη του, σήμερα το πρωί και με επιβεβαίωσε ότι μιλάει με τον ΠΑΟΚ και πως και η Αντερλεχτ επιθυμεί να τον παραχωρήσει", δήλωσε και συνέχισε: "Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο και η Αντερλεχτ θέλει να τον παραχωρήσει ώστε να βάλει χρήματα στα ταμεία της. Απ' ότι ξέρω το ποσό της μεταγραφής θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ευρώ".

Ο Σέρβος που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας αποχωρεί από την Αντερλεχτ για δυο λόγους, σύμφωνα με τον Βέλγο δημοσιογράφο: "Πρώτα απ' όλα πέρσι δεν είχε πολλές συμμετοχές επειδή είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε μάλιστα και εκτός Μουντιάλ αφού θα αγωνιζόταν με την Σερβία αν ήταν καλά. Ο δεύτερος λόγος ήταν πως δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του αφού η Αντερλεχτ παίζει πλέον με τρεις στόπερ".

Διαβάστε ακόμη...