Οι... στόχοι του ΠΑΟΚ στο Summer League

Από paok24.com: Το Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας, ξεκινάει σήμερα τα ξημερώματα και ολοκληρώνεται στις 17 Ιουλίου.
Πηγή: paok24.com
Οι... στόχοι του ΠΑΟΚ στο Summer League


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Σταυρόπουλος, αναχώρησαν σήμερα το πρωί από τη Θεσσαλονίκη, αρχικά για Μόναχο, από εκεί για Σαν Φρανσίσκο και τελικό προορισμό το Λας Βέγκας.

 

Εκεί, πραγματοποιείται το Summer League του ΝΒΑ, στο οποίο συμμετέχουν όλες οι ομάδες και θα διαρκέσει έντεκα ημέρες. Είχαν προηγηθεί το προηγούμενο τριήμερο δύο μικρότερα Summer League, στη Γιούτα και το Σακραμέντο, αλλά το μεγάλο, με όλους τους σημαντικούς συμμετέχοντες, ξεκινάει σήμερα.

Τον προηγούμενο καιρό, ο Παπαθεοδώρου είχε στα χέρια του, λίστες παικτών που θα συμμετέχουν με διάφορες ομάδες στο τουρνουά του Λας Βέγκας κι έχει ξεχωρίσει περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν και ταυτόχρονα, είναι προσιτές για τον ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες του PAOK24, αναφέρουν ότι Παπαθεοδώρου και «Μάτζικ» έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» τους, δέκα με δώδεκα παίκτες, οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» στο Λας Βέγκας και θα έχουν την ευκαιρία, να τους δουν από κοντά και βέβαια, να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για αυτούς.

Μετά το Λας Βέγκας, αναμένονται εξελίξεις στο κομμάτι της Αμερικανικής ενίσχυσης, με τον ΠΑΟΚ να έχει ανακοινώσει ήδη τη συμφωνία με τον Τζαμάλ Τζόουνς και όπως όλα δείχνουν, στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, θα έχει τουλάχιστον πέντε Αμερικανούς.

Διαβάστε ακόμη...