«Η κουλτούρα του Λουτσέσκου ξεφεύγει από τα ποδοσφαιρικά όρια»

Από arenafm.gr: Ο Παναγιώτης Αρωνιάδης, στον οποίο ανήκει η σύλληψη της ιδέας για την ταινία του ΠΑΟΚ που προβλήθηκε χθες, μίλησε στον ARENA FM 89,4 για το πώς προέκυψε, αλλά και για τα μελλοντικά τους σχέδια.
Πηγή: arenafm.gr
«Η κουλτούρα του Λουτσέσκου ξεφεύγει από τα ποδοσφαιρικά όρια»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πώς προέκυψε η ιδέα: «Η ιδέα προέκυψε πέρυσι το καλοκαίρι, καθώς θέλαμε να οπτικοποιήσουμε ό,τι γίνεται στην καθημερινότητα της ομάδας. Για τον λόγο αυτό συγκεντρώσαμε υλικό από την αρχή της σεζόν. Δυστυχώς με όλα όσα συνέβησαν στο πρωτάθλημα δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να το κάνουμε για το πρωτάθλημα και το κάναμε για το κύπελλο».

Για το πώς επέτρεψε ο Λουτσέσκου, μία εβδομάδα πριν τον τελικό του κυπέλλου, να βρίσκεται κάμερα στα αποδυτήρια: «Ο Λουτσέσκου είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, με κουλτούρα που ξεφεύγει από τα ποδοσφαιρικά όρια. Είναι ένας προπονητής, που στο τέλος της ημέρας, τον ενδιαφέρει να κερδίσει η ομάδα του και δεν θέλει να έχει απώλειες. Ήταν πολύ συνεργάσιμος, πέρα από το ότι δεν ήθελε να διαταράξουμε την καθημερινότητα των παικτών, ώστε να μην φύγει το μυαλό τους από το παιχνίδι. Το ζητούμε ήταν η διακριτικότητα. Αυτή υπήρχε, επομένως προχωρήσαμε. Πήραμε το «ΟΚ» και ήρθε το αποτέλεσμα που είδατε

Για το πόσες ώρες ήτα το υλικό που συγκεντρώθηκε: «Το υλικό ήταν πάρα πολύ και έμειναν απ΄ έξω πράγματα που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και να έχεις άλλη μία ταινία. Και αυτό γιατί η ταινία έπρεπε να έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, ήταν πολύ δύσκολη η διαδικασία του μοντάζ».

Για το αν η επιλογή των πρωταγωνιστών ήταν συγκεκριμένη ή έγινε μετά τον τελικό: «Τα αποτέλεσμα διαμορφώνει σίγουρα το υλικό. Όλες οι συνεντεύξεις είχαν γίνει πριν το ματς, εκτός από ένα κομμάτι του Λουτσέσκου και του Μαλεζά. Ο προπονητής εξάλλου μιλούσε στους παίκτες πριν το ματς και αυτά ήταν πολύ δυνατό. Απ΄ όλους έχουν μπει συγκεκριμένες ατάκες. Στόχος μας δεν ήταν να γίνει μια ταινία με ομιλίες...».

Για τα Social Media του ΠΑΟΚ και γενικότερα την επικοινωνία της ΠΑΕ: «Σίγουρα είναι πράγματα για τα οποία είμαι περήφανος. Ό,τι και αν γίνει, όσα χρόνια και αν περάσουν, θα τα θυμάμαι με ευχαρίστηση. Το αποτέλεσμα με ευχαριστεί όπως θεωρώ ότι ευχαριστεί και τον κόσμο και την ομάδα. Το αν αρέσει σε μένα ή όχι έχει μικρή σημασία.

Τα περισσότερα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο περνούν πλέον από τα Social Media και είναι ένας τομέας που γνωρίζει συνεχή ανάπτυξη. Μας αρέσει γιατί σπάμε το κεφάλι μας να βρούμε νέες ιδέες για να είμαστε στο κλίμα της εποχής.
Σκέψεις υπάρχουν πολλές, τις συζητάμε, κάνουμε τα πλάνα μας, για να δούμε τι μπορούμε να διατηρήσουμε ή τι ν' αλλάξουμε».

Για τα μεταγραφικά της ομάδας: «Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι για τα μεταγραφικά. Υπάρχουν οι αρμόδιοι που τα χειρίζονται αυτά. Η ομάδα φέτος θα κάνει μετρημένες κινήσεις, έχει έναν κορμό, είναι δουλεμένη».

Διαβάστε ακόμη...