Έριξε τις απαιτήσεις για Κόντε ο ΠΑΣ!

Από metrosport.gr: Η μεταγραφική περίοδος χαρακτηρίζεται από έντονες διαπραγματεύσεις που οδηγούν σε αναπροσαρμογή δεδομένων σχετικά με τους στόχους κάθε ομάδας.
Πηγή: metrosport.gr
Έριξε τις απαιτήσεις για Κόντε ο ΠΑΣ!

Από τον κανόνα δεν ξεφεύγει και ο ΠΑΟΚ, ειδικά στις υποθέσεις που έχει ανοιχτές τελευταία. Πλην του Βέρνμπλουμ και του Πούκι, τις τελευταίες ώρες συζητείται στην Τούμπα και πάλι το ενδεχόμενο τελικής κρούσης στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Πέδρο Κόντε, καθώς ο Γιώργος Χριστοβασίλης υποχωρεί από την αρχική θέση του που ήταν "πληρώστε την ρήτρα των 900.000 ευρώ και πάρτε τον Ισπανό".

Ο ισχυρός άνδρας της ηπειρωτικής ΠΑΕ εμφανίζεται πλέον πολύ πιο διαλλακτικός στο να συζητήσει για μετακίνηση του 30χρονου φορ στην Τούμπα με αρκετά λιγότερα χρήματα και μένει να φανεί αν ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίσει ο Δικέφαλος να κάνει την τελική κρούση για τον Κόντε.

Θυμίζουμε ότι, όπως είχε αποκαλύψει η "Metrosport", πριν αρκετές μέρες είχε γίνει συνάντηση Σαββίδη-Χριστοβασίλη, όταν και αναλύθηκε η υπόθεση Κόντε.

Προφανώς στην αλλαγή στάσης του ισχυρού άνδρα του ΠΑΣ, μετρά καταλυτικά το γεγονός ότι ο 30χρονος επιθετικός μπαίνει στον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας του με την ομάδα των Ιωαννίνων που κινδυνεύει να μην βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της από το πιο "καυτό" όνομα που διαθέτει.

Θυμίζουμε ότι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Πέδρο Κόντε είχε 31 συμμετοχές και 20 γκολ, ενώ την περίοδο 2016-17 μέτρησε 30 ματς και 14 τέρματα.

Διαβάστε ακόμη...