«Συγχαρητήρια στον Ιβάν Σαββίδη»

Από thessports.gr:Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για τον Ευγένιο Χατσερίδη, το μεταγραφικό πλάνο του Δικεφάλου αλλά και για τους Έλληνες προπονητές...
Πηγή: thessports.gr
«Συγχαρητήρια στον Ιβάν Σαββίδη»

Αναλυτικά:

Για τον Χατσερίδη: «Είχε γεμάτες χρονιές την περσινή ποδοσφαιρική σεζόν. Είναι 31 χρονών, ψηλός με πολλές παραστάσεις στο Ευρωπαϊκό στερέωμα, ειδικά με την Διναμό Κιέβου. Οφείλει να δείξει ότι όντως αξίζει, να δείξει την αγωνιστική του αξία. Όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ δυνατός στο κέντρο της άμυνας, με βασικούς τον Βαρέλα – Κατσερίντι, ενώ έχει ακόμα δύο ολοκληρωμένα στόπερ, τον Μαλεζά και τον Κρέσπο.»

Για τον Λουτσέσκου: «Το μεγαλύτερο του κατόρθωμα είναι ότι κατάφερε να έχει όλη την χρονιά υγιέστατα αποδυτήρια. Είναι δεδομένο για εμένα ότι έπαιζε το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο. Σωστά κάνει ο Λουτσέσκου και πιστεύει στην ομάδα, τον κορμό τον έχει, χρειάζεται μόνο 3-4 μεταγγραφές. Σίγουρα χρειάζεται αριστερό μπακ. »

Για τον Μαλεζά: «Κίνηση συγχαρητήριων για την διοίκηση Ιβάν Σαββίδη. Είναι ο πιο αγαπητός παίκτης στα αποδυτήρια, όλοι είναι καλά παιδιά αλλά ο Μαλεζάς ξεχωρίζει. Όλοι πρέπει να σεβαστούν την ομάδα και τον Ιβάν την νέα σεζόν, μακριά από επεισόδιά. Ενωμένοι θα το σηκώσουμε.»

Για τους Έλληνες προπονητές: «Τις δύο τελευταίες μέρες γίνονται σεμινάρια UefaPro στην Αθήνα για την επιμόρφωση των Ελλήνων προπονητών. Συμμετέχουν 24 προπονητές και ανά 3 χρόνια πρέπει να ανανεώνουν την κάρτα τους. Η άποψη μου είναι ότι έχουμε πολλοί καλούς προπονητές, προπονητές επιπέδου που και ακόμα σε μεγάλες ομάδες απόδειξαν την αξία τους. Αν οι μεγάλες ομάδες νιώθουν βάρος, που δεν το δικαιολογώ τουλάχιστον αξίζουν θέση στις μικρομεσαίες.»

Διαβάστε ακόμη...