Τι ισχύει για ΠΑΟΚ και Σολντάνο

Από metrosport.gr:Τα δεδομένα του διαφαινόμενου ενδιαφέροντος του Δικεφάλου για τον παίκτη και οι αποκλειστικές δηλώσεις του ατζέντη του
Πηγή: metrosport.gr
Τι ισχύει για ΠΑΟΚ και Σολντάνο

Την περίπττωση του Φράνκο Σολντάνο επανέφερε στο προσκήνιο μερίδα του τύπου της Σερβίας (δείτε εδώ), κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αλλά και του Ερυθρού Αστέρα, για τον Αργεντίνο παίκτη της Ουνιόν Σαντα Φε.

Ο 23χρονος επιθετικός είχε απασχολήσει τον Δικέφαλο και στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, με το όνομά του να είναι στη λίστα, χωρίς ωστόσο να απασχολήσει άμεσα.

Το metrosport.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του παίκτη, Ντίτμαρ Φέντορφ ο οποίος σχολιάζοντας τις φήμες, δήλωσε: «Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για το συγκεκριμένο θέμα. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπορούν να δώσουν 5 ή 6 εκατομμύρια τα οποία απαιτούνται για τον παίκτη. Για τον Σολντάνο έχουμε ήδη προτάσεις από ομάδες της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Αγγλίας.

Στη συνέχεια όταν ρωτήσαμε τον εκπρόσωπο του παίκτη για το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να έχει κινηθεί επίσημα για τον παίκτη, αυτός απάντησε: «Είναι η στάση μου να μην σχολιάζω αν κάποιος παίκτης μου έχει δεχτεί επίσημη κρούση από κάποια ομάδα, αλλά ακόμα και αν υπήρχε επίσημη πρόταση, έχουμε στα χέρια μας προτάσεις από πιο ελκυστικούς προορισμούς απ' ότι είναι ο ΠΑΟΚ»

Η πραγματικότητα φαίνεται πως είναι διαφορετική, καθώς οι σκάουτερς του ΠΑΟΚ είχαν σημειωμένο το όνομα του Αργεντίνου στα «μπλοκάκια» τους, χωρίς όμως να γίνει ποτέ κάποια επίσημη πρόταση.

Διαβάστε ακόμη...