Οι Ρουμάνοι αποθέωσαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Τι αναφέρουν για την «καυτή» Τούμπα οι συμπατριώτες του Ράζβαν Λουτσέσκου
Πηγή: paok24.com
Οι Ρουμάνοι αποθέωσαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Το όνομα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα εμπλέκεται συχνά στα ρουμανικά ΜΜΕ, κυρίως λόγω της παρουσίας του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο του Δικεφάλου, με τους Ρουμάνους αυτή την φορά να έχουν ακόμη έναν λόγο για να ασχοληθούν με τους «ασπρόμαυρους».

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Gazeta Sporturilor» έκανε αφιέρωμα στις πιο... καυτές έδρες της Ευρώπης, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να βρίσκονται σε περίοπτη θέση, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συντάκτες του κειμένου.

Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος που συνοδεύει το κείμενο για τους οπαδούς του Δικεφάλου και την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργούν στην Τούμπα, αλλά και σε κάθε γήπεδο που ακολουθούν τους «ασπρόμαυρους».

«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ... κυριαρχούν στην Ελλάδα», είναι ο τίτλος που προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει στα γραφόμενα των Ρουμάνων.

«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ακόμη ένα από αυτά που οι οπαδοί δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα και μοναδικές στιγμές. Το καλύτερο παράδειγμα έρχεται από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η έδρα τους είναι πραγματικό φόβητρο για τους αντιπάλους τους», είναι η χαρακτηριστική αναφορά των Ρουμάνων, για τους οπαδούς του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...