Ο Μαουρίσιο ξέρει καλά τον Ερνάνι

Από metrosport.gr: Ο Βραζιλιάνος μέσος του Δικεφάλου γνωρίζει αρκετά καλά τον συμπατριώτη του που εξετάζεται από τους ασπρόμαυρους
Πηγή: metrosport.gr
Ο Μαουρίσιο ξέρει καλά τον Ερνάνι

Συμπαίκτες στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης επί πέντε και πλέον μήνες ήταν ο Ζοσέ Μαουρίσιο και ο Ερνάνι, το όνομα του οποίου βρίσκεται ψηλά στην λίστα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από την φωτογραφία που παραθέτουμε σήμερα, οι Μαουρίσιο και Ερνάνι χαμογελούν ευχαριστημένοι και αγκαλιασμένοι προφανώς γιατί «ταίριαξαν» τα χνώτα τους.

Ο Μαουρίσιο ήρθε στον ΠΑΟΚ στα τέλη Αυγούστου του 2017, συμμετέχοντας όμως στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της Ζενίτ. Όπως και ο Ερνάνι, πριν δοθεί δανεικός στην Σέντ Ετιέν.

Στο μικρό χρονικό διάστημα της συνύπαρξής τους, δέθηκαν για τα καλά. Ο Μαουρίσιο μάλιστα από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι το τέλος του ρωσικού Πρωταθλήματος έπαιξε σε 7 παιχνίδι.

Ο συμπατριώτης του Ερνάνι, αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια. Η άποψη του Μαουρίσιο για τον box to box Ερνάνι είναι θετική και αυτό το στοιχείο, έχει αναμφίβολα την σημασία του, στις διαπραγματεύσεις που γίνονται.

Διαβάστε ακόμη...