«Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα και μετά το C.L.»

Από metrosport.gr: Για την φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά και για την επόμενη σεζόν μίλησε ο Κούλης Αποστολίδης. Τι είπε για την διαιτησία και για την χρήση του VAR.
Πηγή: metrosport.gr
«Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα και μετά το C.L.»

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Κούλης Αποστολίδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε για την φετινή σεζόν, για τους στόχους της ομάδας την επόμενη χρόνιά, για την διαιτησία αλλά και για την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ για το Champions League.

Για την φετινή σεζόν: «Η σεζόν τέλειωσε καλά για τον ΠΑΟΚ γιατί τελείωσε και καλά. Η συνολική προσπάθεια πήγε να δυναμιτιστεί μετά τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Η σεζόν τέλειωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, αν εξαιρέσουμε ότι δεν μας άφησαν να πάρουμε το πρωτάθλημα. Συνεχίζει η ομάδα με τον ίδιο προπονητή που ήρθε μετά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και έκανε ένα θετικό έργο. Η ομάδα έχει φτιαξει έναν καλο αγωνιστικό κορμό και παραμένει ίδιος. Επιπλέον υπάρχει διάθεση και δυνατότητα για μεταγραφές που μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Το περιβάλλον είναι φιλικά διακείμενο προς την ομάδα»

Για την επόμενη σεζόν και για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος: «Θεωρώ ότι θα υπάρξει προοπτική και πλάνο. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να τον ΠΑΟΚ για να βελτιωθεί διαχρονικά. Επιπλέον φαίνεται ότι πρέπει να γίνουν καλές αλλαγές από ομοσπονδία και uefa στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Πρέπει να βελτιωθεί η ποιότητα της διαιτησίας και να υπάρξουν ξένοι όταν κρίθε4ι ότι πρέπει να γίνει. Το πρωτάθλημα βαδίζει σε θετική κατεύθυνση. Τον ΠΑΟΚ τον ενδιαφέρει να πρωταγωνιστήσει και τα παιχνίδια να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους.»

Για την διαιτησία: «Αν αλλάξουν ορισμένα πράγματα και με την έναρξη λειτουργεία του VAR θα είναι θετικό στο να απαλλαγεί ο διαιτητής από τον φόβο ή περίπτωση επήρειας εξωτερικής. Δίνεται η δυνατότητα στους υπευθύνους της Ελληνικής διαιτησίας εάν κρίνουν να έρχονται ξένοι διαιτητές. Αυτό θα λειτουργήσει θετικά στους Έλληνες διαιτητές για να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός μέχρι να αποκατασταθεί η ελληνική διαιτησία στην πράξη»

Για την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ για το Champions League: «Πρέπει να υπάρχει καθορισμός στόχων. Ένας στόχος θα πρέπει να είναι το πρωτάθλημα και δεύτερος να κάνει μια καλή πορεία στο Champions League και να καταφέρει να μπει στους ομίλους, κάτι δύσκολο αλλά όχι αδύνατο. Προτιμώ τον Άγιαξ από την Βασιλεία, αν περάσει θα αντιμετωπίσει μια πιο ισχυρή ομάδα για να μπει στους ομίλους. Θα είναι μεγάλη επιτυχία αν περάσουμε τους προκριματικούς, αλλιώς υπάρχουν οι όμιλοι του Europa League. Η συνολική προσπάθεια θα πρέπει να επικεντρωθεί στην απομάκρυνση των λίγων οπαδών που δημιουργούν προβλήματα με τιμωρίες στην ομάδα, θα πρέπει να εκλείψουν».

Διαβάστε ακόμη...