Αποχαιρέτισε την Μπρόντμπι ο Πούκι

Από metrosport.gr: Την τελευταία του εμφάνιση με την φανέλα της Μπρόντμπι μέτρησε χθες το απόγευμα ο Τεέμου Πούκι.
Πηγή: metrosport.gr
Αποχαιρέτισε την Μπρόντμπι ο Πούκι

Ο 28χρονος Φινλανδός επιθετικός που είναι στα υπόψιν του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε για 52' στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ααλμποργκ με το οποίο και έπεσε η αυλαία του Πρωταθλήματος. Η Μπρόντμπι τερμάτισε στη δεύτερη θέση και θα αγωνιστεί στο Europa League αλλά χωρίς τον Πούκι καθώς αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ομάδας.

Ο ίδιος ο αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι, έκανε γνωστό πως χωρίζουν οι δρόμοι τους, ευχαριστώντας τον Τεέμου για όσα προσέφερε στην ομάδα: «Ο Τεέμου έχει αποδείξει την αξία του ως σκόρερ στο πρωτάθλημα και έχει αποδείξει πως μπορεί να αγωνιστεί σε διάφορα στιλ παιχνιδιού και με διαφορετικούς προπονητές.

Είμαστε σίγουροι, πως όποιο κι αν είναι το επόμενο βήμα του θα τα πάει καλά. Δεν είναι μυστικό πως προσπαθήσαμε να φτάσουμε σε συμφωνία μαζί του για ακόμα ενάμισι χρόνο, ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Το σεβόμαστε και για αυτό ευχόμαστε στον Πούκι και στην οικογένειά του καλή τύχη στο μέλλον» ήταν το λόγια του Τρόελς Μπεκ.

Ο δρόμος ανοίγει για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Πούκι και τον ατζέντη του και μένει να φανεί εάν θα καταλήξει στον Φινλανδό στράϊκερ.

Διαβάστε ακόμη...