«Θα πάω και στο Ροστόφ με το μηχανάκι» (video)

Από metrosport.gr: Η εικόνα του Φάνη να ταξιδεύει με το παπί του από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με μόνη του «αποσκευή» μια πελώρια σημαία του ΠΑΟΚ έγινε viral σε όλο το διαδίκτυο.
Πηγή: metrosport.gr
«Θα πάω και στο Ροστόφ με το μηχανάκι» (video)

Ο γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha» και υποσχέθηκε ακόμη μεγαλύτερα ταξίδια και στην Ευρώπη για χάρη του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παπί του: «Με αυτό το 80ράκι κατέβηκα στην Αθήνα. Έκανα 14 ώρες ως την Αθήνα. Θα πάω και στο Ροστόφ τώρα. Θα κάνω και ευρωπαϊκά ταξίδια. Με τον ΠΑΟΚ πάμε παντού, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Είχα ένα παλιό με το οποίο πήγα στη Βέροια και έκανα έξι ώρες, με λυπήθηκαν και μου πήραν ένα καινούργιο».

Για το τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ γι' αυτόν: «Είμαι 70 χρονών, είμαι ΠΑΟΚ από μωρό παιδί, από τότε που πήγαινα στο άσυλο στο συντριβάνι, στο παλιό γήπεδο του ΠΑΟΚ. Μέρα παρά μέρα πηγαίνω με τη σημαία μου στη Μεσήμβρια. Μόνο ο ΠΑΟΚ μας έχει μείνει τώρα. Όταν μια μέρα η γυναίκα μου μου είπε να μην πάω στην Τούμπα, της έδωσα διαζύγιο».

Για τα επεισόδια στα γήπεδα: «Εμείς όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες συγχωρούμε. Δεν θέλουμε βία, εμείς θέλουμε όλα να παίζονται στο χόρτο. Σε ηλικία 19 χρονών παιδιά τα μυαλά πετάνε. Εύχομαι να μην γίνονται τραγικά πράγματα και όλα να είναι ειρηνικά».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Έχουμε έναν πολύ καλό επενδυτή. Είναι συμπαθέστατος. Μακάρι να κάτσουν όλα όπως τα θέλει ο πρόεδρος. Αυτός βάζει λεφτά, αυτός κάνει κουμάντο και εμείς ακολουθούμε».

Δείτε το απόσπασμα από την τηλεοπτική εκπομπή του «Alpha»:

 

 

Διαβάστε ακόμη...