Οι... μουντιαλικοί του Άγιαξ

Από paok24: Και ο «Αίαντας» θα εκπροσωπηθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.
Πηγή: paok24.com
Οι... μουντιαλικοί του Άγιαξ

Νωρίτερα, το PAOK24 κατέγραψε τους διεθνείς παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της Βασιλείας και θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους στο Μουντιάλ που θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα της Ρωσίας.

Από τη στιγμή που η Ολλανδία δε δίνει το παρών στη μεγάλη διοργάνωση, οι εκπρόσωποι του Άγιαξ είναι λιγοστοί, αλλά σημαντικοί για την ομάδα του Αίαντα ενόψει και του πρώτου αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League που θα διεξαχθεί το διήμερο 24 με 25 Ιουλίου.

Στην επιλογή της εθνικής Αργεντινής ενόψει του Μουντιάλ βρίσκεται ο ο 26 χρονος αριστερός μπακ του Άγιαξ, Νίκολας Ταγκλιάφικο.

Κάσπερ Ντόλμπεργκ και Λάσε Σένε αποτελούν όπως είναι φυσικό αναπόσπαστα κομμάτια στο ρόστερ της εθνικής Δανίας που θα βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας.

Τέλος, ο Χακίμ Ζιγέχ θα είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα της εθνική Μαρόκου, όμως οι πιθανότητες να μείνει στο ρόστερ του Άγιαξ μετά το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού της χρονιάς είναι ελάχιστες, με τον ίδιο τον παίκτη να έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ολλανδία.

Διαβάστε ακόμη...