Από τον Ναλιτζή και τον Σαλπιγγίδη, στον... Πρίγιοβιτς

Από sdna.gr: Το ελληνικό πρωτάθλημα έριξε αυλαία, με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ και να γίνεται ο τρίτος στην ιστορία του ΠΑΟΚ που τα καταφέρνει.
Πηγή: sdna.gr
Από τον Ναλιτζή και τον Σαλπιγγίδη, στον... Πρίγιοβιτς

Με τα δύο γκολ που πέτυχε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον αγώνα κόντρα στον Πλατανιά, έφτασε τα 19 και ανέβηκε στην κορυφή του σχετικού πίνακα.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα μένοντας στα 17 και δίνοντας το... χρυσό παπούτσι στον Σέρβο επιθετικό.

Ο 28χρονος στράικερ, σε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα πέτυχε 19 γκολ, έχοντας μάλιστα ένα τέρμα ανά 2,8 τελικές προσπάθειες.

Έτσι, έγινε ο τρίτος στην ιστορία του ΠΑΟΚ, που χρίστηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Πριν από 12 χρόνια και συγκεκριμένα τη σεζόν 2005/06, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ πετυχαίνοντας 17 τέρματα σε 30 συμμετοχές.

Τη σεζόν 1999/00, ο Δημήτρης Ναλιτζής είχε κερδίσει το συγκεκριμένο επίτευγμα ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 24 τέρματα. Ωστόσο, τα 13 από αυτά τα πέτυχε με τη φανέλα του Πανιωνίου με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν, την οποία ολοκλήρωσε στον ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας 11 γκολ.

Διαβάστε ακόμη...