«Νομίζουν οι Εσκομπάρ ότι θα ψαρώσουμε με τα μπραβιλίκια»

Από paok24.com: Πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατήγγειλε μέσω του Twitter πως δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα από άντρα που του συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης.
Πηγή: paok24.com
«Νομίζουν οι Εσκομπάρ ότι θα ψαρώσουμε με τα μπραβιλίκια»

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Πριν από λίγο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό. Ήταν ένας κύριος που μου συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης. Με τόνο σχεδόν απειλητικό ζητούσε να μάθει τον συντάκτη των ανακοινώσεων του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού. Του έκλεισα το τηλέφωνο. Αυτή η κυβέρνηση δεν συνηθίζει να συνομιλεί στο σκοτάδι. Ούτε απειλείται. Καλή νύχτα σας κύριοι».

Λίγη ώρα μετά, ο αναπληρωτής υπουργός υγείας, Παύλος Πολάκης, επιβράβευσε δημόσια τον Δημήτρη Τζανακόπουλο μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Facebook, γράφοντας:

«Μπράβο Δημήτρη, νομίζουν οι νονοί, τα λαμόγια, οι διεφθαρμένοι Εσκομπάρ πως θα ψαρώσουμε με τα μπραβιλίκια!!!!! Ένα είναι ΣΙΓΟΥΡΟ: το σύστημα που κατέκλεψε τη χώρα 40 χρόνια ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΟΒΑΤΑΙ !!!!... και φαίνεται....».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...