Του… πάει η Ξάνθη (videos)

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ξάνθη την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας (22/4, 19:00) και κόντρα σε όσα συμβαίνουν εναντίον του, θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών.
Πηγή: inpaok.com
Του… πάει η Ξάνθη (videos)

Κόντρα στους «Ακρίτες», ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει μια πολύ καλή παράδοση, καθώς έχει βρεις τρεις φορές δίχτυα, ενώ όλα τα τέρματα είναι εξαιρετικά.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος αγώνας στον οποίο σκόραρε ο Πορτογάλος κόντρα στην ομάδα της Θράκης και μάλιστα δύο φορές, ήταν στα Πηγάδια στις 27 Φεβρουαρίου 2010, όταν ο Δικέφαλος έφυγε νικητής με το εμφατικό 0-3, ενώ μετά από λίγες ημέρες, ο διαιτητής Σπάθας του έφραξε τον δρόμο προς τον τίτλο.

Ο Βιεϊρίνια ήταν αυτός που έβαλε νωρίς νωρίς την ομάδα του Φερνάντο Σάντος μπροστά στο σκορ με κεφαλιά στο 6′, ενώ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 στο 66′ μετά από έξοχη αντεπίθεση των «ασπρόμαυρων».

Το τρίτο του γκολ κόντρα στην Ξάνθη, το πέτυχε στην πρεμιέρα της αγωνιστικής περιόδου 2011-12 (η τελευταία πριν την επιστροφή του), όταν με εξαιρετικό σουτ στο 6ο λεπτό «χάρισε» τη νίκη στο σύνολο του Λάζλο Μπόλονι με 1-0.

Δείτε παρακάτω τα τέρματα του αρχηγού του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη:

Διαβάστε ακόμη...