Ελ Καντουρί: «Πρώτο γκολ και νίκη, είμαι χαρούμενος»

Από arenafm.gr: Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έπλεξε το εγκώμιο των συμπαικτών του αμέσως μετά τη νέα νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου στην Τούμπα με 3-1, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως οι Πέλκας και Μπίσεσβαρ, με τους οποίους αγωνίζεται σχεδόν στην ίδια θέση, είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές.
Πηγή: arenafm.gr
Ελ Καντουρί: «Πρώτο γκολ και νίκη, είμαι χαρούμενος»

Επίσης, αναφέρθηκε εννοείται και στο πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, το οποίο συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας του, τονίζοντας πως είναι αρκετά χαρούμενος για το συγκεκριμένο γεγονός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαροκινός:

Για το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα: «Είμαι χαρούμενος που μία πολύ καλή εμφάνιση και νίκη της ομάδας, συνδυάστηκε με το δικό μου πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα. Είμαι πλέον καλά, δουλεύω πολύ και πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ στο τέλος θα καταφέρει να πανηγυρίσει το κύπελλο, που είναι αυτή τη στιγμή ο στόχος μας, μετά από όλα όσα έγιναν στο πρωτάθλημα».

Για τον ανταγωνισμό με Πέλκα-Μπίσεσβαρ: «Αυτό μόνο καλό κάνει σε μία ομάδα. Στη δική μου θέση υπάρχουν δύο εξαιρετικοί παίκτες ο Πέλκας και ο Μπίσεσβαρ. Παίκτες με ποιότητα. Ο Πέλκας είναι νεαρός, Ελληνας και έχει όλο το μέλλον μπροστά του».

Για τη θέση που του ταιριάζει: «Έχω παίξει παντού. Πάντως εκεί που εμένα αρέσει να αγωνίζονται περισσότερο είναι στη θέση 8».

Διαβάστε ακόμη...