Ύποπτη η στάση της ΚΕΔ

Από thessports.gr: Αύριο εκδικάζεται στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση του ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για το παιχνίδι του με την ΑΕΚ.
Πηγή: thessports.gr
Ύποπτη η στάση της ΚΕΔ

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε και πρωτόδικα αφενός να ληφθούν υπόψιν οι εικόνες από το κλειστό κύκλωμα, που υπάρχει στα αποδυτήρια και να κληθεί να εξεταστεί ως μάρτυρας ο Κομίνης. Μόνο έτσι θα μπορέσει να λάμψει η αλήθεια.

Ο διαιτητής, που έγραψε ψέματα τόσο στο φύλλο αγώνα, όσο και στις απαντήσεις, που έδωσε στην πρωτοβάθμια επιτροπή, αρνήθηκε να παραστεί δηλώνοντας αδυναμία για λόγους ανωτέρας βίας.

Μέχρι τις 28 Μαρτίου δεν μπορούσε να φύγει από την Ηγουμενίτσα, έλεγε.

Η έφεση εκδικάζεται στις 11 Απριλίου, η επιτροπή της έφεσεων θέλει να καταθέσει ο Κομίνης, αλλά είναι βέβαιο ότι ο διαιτητής από την Ηγουμενίτσα δεν θα πάει.

Ύποπτη είναι στην προκειμένη περίπτωση η στάση της ΚΕΔ, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει τον Κομίνη στην επιτροπή της ΕΠΟ προκειμένου να λάμψει η αλήθεια, αλλά δεν το κάνει.

Ούτε η ΚΕΔ φαίνεται πως θέλει να λάμψει η αλήθεια και φαίνεται πως ικανοποιείται με την σημερινή κατάσταση. Με έναν διαιτητή να καθορίζει την τύχη του πρωταθλήματος και να ορίζει πρωταθλητή με μια λανθασμένη απόφαση και μια μυστήρια τακτική, που ακολουθεί από την ώρα που η μπάλα μπήκε στα δίχτυα από την κεφαλιά του Βαρέλα.

Διαβάστε ακόμη...