Χατσερίδης - Ντιναμό: Μια σχέση στα σχοινιά και στο βάθος... ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες του στην Ντιναμό Κιέβου ο Εβγέν Χατσερίδης, γεγονός που ενισχύει τα σενάρια που τον θέλουν ολοένα και πιο κοντά στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Χατσερίδης - Ντιναμό: Μια σχέση στα σχοινιά και στο βάθος... ΠΑΟΚ

Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο Γιώργος Σαββίδης απασφάλισε, κάνοντας λόγο για συμφωνία με έναν ποδοσφαιριστή, στο πλαίσιο των... απαντήσεων που θα δώσει ο ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν, μετά τα όσα έγιναν εξωαγωνιστικά με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Χωρίς να κατονομάσει τον ποδοσφαιριστή με τον οποίο υπάρχει προσύμφωνο, όλες οι ενδείξεις οδηγούσαν στον Εβγέν Χατσερίδη.

Άλλωστε το όνομά του είχε απασχολήσει έντονα τους ανθρώπους του Δικεφάλου και κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ωστόσο, η περίπτωσή του δεν προχώρησε, με την υπόθεση να μετατίθεται για το καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, το κλίμα στις τάξεις της Ντιναμό Κιέβου για τον ομογενή κεντρικό αμυντικό δεν είναι το καλύτερο δυνατό, δεδομένου πως ο Χατσερίδης βρίσκεται στο περιθώριο το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ουκρανία, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα... πιτς καθώς οι σχέσεις του με τον προπονητή και με τον πρόεδρο της ομάδας βρίσκονται στα σχοινιά.

Το κακό κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές απορρέει από την άρνηση του Χατσερίδη να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι. Παρά την διάθεση της διοίκησης να τον κρατήσει στο δυναμικό της ομάδας δεδομένου πως "ποντάρουν" πολλά πάνω στην εμπειρία του, αν και με γερή μείωση αποδοχών, φαίνεται πως το γυαλί έχει ραγίσει.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η τελευταία εμφάνιση του 30χρονου ποδοσφαιριστή με τη φανέλα της Ντιναμό Κιέβου πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαρτίου και συγκεκριμένα στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ζόρια. Έκτοτε μεσολάβησαν ακόμη έξι παιχνίδια, με τους επιτελείς της ομάδας να απαντούν πως η μη συμμετοχή του έχει να κάνει με προσωπικούς λόγους και όχι με κάποιον τραυματισμό.

Ενδεικτικά είναι τα όσα γράφει σήμερα ο Ουκρανικός Τύπος, σημειώνοντας μεταξύ άλλων, πως ο Χατσερίδης δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της ομάδας, λόγω της πικρίας που υπάρχει στη διοίκηση για τη συμπεριφορά του αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου.

Η ουσία είναι πως η ρεαλιστική προοπτική που συζητιέται στην Ουκρανία για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό αφορά τον ΠΑΟΚ, στο χέρι του οποίου βρίσκεται πλέον η υπόθεση...

Διαβάστε ακόμη...