Από τις χειρότερες στην ιστορία του

Από paok24.com: Με όλα όσα έχουν συμβεί και με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται εν αναμονή δικαστικών αποφάσεων, η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος οδεύει σταδιακά προς το φινάλε της.
Πηγή: paok24.com
Από τις χειρότερες στην ιστορία του

Ο ποδοσφαιριστής που πέρασε και δεν... ακούμπησε στον «Δικέφαλο» ακούει στο όνομα Ντοριάν Λεβέκ.

Ο Γάλλος αποτελεί την πιο αποτυχημένη μεταγραφή των «ασπρόμαυρων» όχι μόνο την τρέχουσα σεζόν, αλλά συγκαταλέγεται στις χειρότερες όλης της ιστορίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Με μόλις μία συμμετοχή και 65 αγωνιστικά λεπτά, ο Λεβέκ ήταν μόνιμα τραυματίας εδώ και μήνες, αδυνατώντας τις περισσότερες φορές να ξεπεράσει το... ψυχολογικό θέμα που είχε με τις διαφόρων τύπων ενοχλήσεις που υποστήριζε ότι τον ταλαιπωρούσαν.

Ο Γάλλος υποβλήθηκε τον τελευταίο καιρό σε επέμβαση, αλλά η υποτιθέμενη επιστροφή του τον Φλεβάρη δεν επιβεβαιώθηκε στην πράξη ποτέ, με τον ΠΑΟΚ να μην έχει καταφέρει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του παρότι ο Λουτσέσκου δεν τον υπολογίζει έχοντας τις επιλογές του Βιεϊρίνια και του Αζεβέδο.

Ο Λεβέκ που έχει για... πρωινό τον Μάρτενς στην κουβέντα για αποτυχημένες μεταγραφές και αναμένεται να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι, θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν για τον «Δικέφαλο» ενόψει της ενίσχυσης του από εδώ και πέρα, σε μία περίπτωση ποδοσφαιριστή στην οποία ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να κρατήσει πολύ πιο σκληρή στάση, από τη στιγμή που παρέχει... βασιλικές συνθήκες δουλειάς στους παίκτες του.

Διαβάστε ακόμη...