Τότε θα ξανανοίξει το θέμα Ουάρντα στον ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Η Βαλένθια ενδιαφέρεται ζεστά για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό και οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους για το θέμα.
Πηγή: metrosport.gr
Τότε θα ξανανοίξει το θέμα Ουάρντα στον ΠΑΟΚ

Αποφεύγουν να πουν πολλά πράγματα για τις επαφές με την Βαλένθια τόσο η πλευρά του ΠΑΟΚ, όσο και αυτή του Αμρ Ουάρντα. Προκύπτει όμως μία κοινή πληροφορία και από τις δύο: Ο ΠΑΟΚ δεν μπαίνει σε διαπραγμάτευση για πώληση του Αιγύπτιου άσου αυτή την περίοδο και έχει αποφασίσει να περιμένει το Μουντιάλ για να δει τις εμφανίσεις του και το κατά πόσο θα βοηθήσουν να ανεβάσει την αξία του.

Αυτό το μήνυμα έχει σταλεί στην Βαλένθια (αν έγινε τελικά με απευθείας επαφή ή τηλεφωνικά είναι κάτι που δεν είχε διευκρινιστεί μέχρι την ώρα που γραφόταν αυτό το κείμενο). Μάλιστα, είναι αλήθεια ότι ο ίδιος ο Ουάρντα ήταν πολύ ζεστός με την προοπτική να κλείσει από τώρα η μεταγραφή του, αφού η La Liga αποτελεί, πολύ φυσιολογικά για εκείνον, δέλεαρ, πόσο μάλλον από τη στιγμή που τον θέλει μία ομάδα που θα παίξει στο Champions League τη νέα σεζόν. Έχει όμως κίνητρο να πάει καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις μετοχές που είναι σε άνοδο την φετινή περίοδο με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που κάνει στον Ατρόμητο.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν στον ΠΑΟΚ θα αποφασίσουν να του αναπροσαρμόσουν το συμβόλαιο για να ανεβάσουν το ποσό της ρήτρας που φτάνει τα 3.000.000 ευρώ, έτσι ώστε να μπορούν να αποκομίσουν μεγαλύτερο κέρδος.

Διαβάστε ακόμη...