Στην οκτάδα των καλύτερων ο Μακ

Από paok24.com: Ο Ρόμπερτ Μακ βρίσκεται στην Σλοβακία, αφού έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, με τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, να επιλέγεται από τους συμπατριώτες του μέσα στους δέκα καλύτερους Σλοβάκους παίκτες για το 2017.
Πηγή: paok24.com
Στην οκτάδα των καλύτερων ο Μακ

Η τελετή βράβευσης των ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν το προηγούμενο έτος στην Σλοβακία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/3) στην Μπρατισλάβα, με νικητή το μεγάλο φαβορί, Μάρεκ Χάμσικ, που έλαβε 325 ψήφους!

Στην δεύτερη θέση, βρέθηκε το ανερχόμενο αστέρι του σλοβακικού ποδοσφαίρου, Μίλαν Σκρίνιαρ, που αγωνίζεται στην Ίντερ, λαμβάνοντας 287 ψήφους, με τον Στάνισλαβ Λομπότκα να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα με 249 ψήφους.

Όσον αφορά τον Ρόμπερτ Μακ, ο άσος του ΠΑΟΚ έλαβε 70 ψήφους και κατέλαβε την όγδοη θέση, αφήνοντας πίσω τους τους Γιουράι Κούτσκα και Άλμπερτ Ρούσνακ.

Να σημειώσουμε πως πριν δύο χρόνια ο Μακ, είχε καταλάβει την τρίτη θέση στην σχετική ψηφοφορία, όμως η κακή σεζόν του με την Ζενίτ την περσινή χρονιά, τον περιόρισε φέτος στην όγδοη θέση...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...