Πιέζει με ρήτρες και... αιχμές

Από paok24.com: Άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος ζητάει η Nova. Πιέζει με ρήτρες και... αιχμές. Αίτημα και για συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού.
Πηγή: paok24.com
Πιέζει με ρήτρες και... αιχμές

Η συνδρομητική τηλεόραση επανέλαβε το αίτημα που κατέθεσε από την περασμένη Πέμπτη για συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη, μετά την άρνηση της Super League να αναλάβει πρωτοβουλίες και δεσμεύσεις για την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος, όπως χαρακτηριστικά τονίζει.

Η απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος έχει, σύμφωνα με τη Nova, οικονομικό αντίκτυπο στην αγορά του ποδοσφαίρου, αλλά και στα ταμεία των ομάδων του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, η Nova επισημαίνει τις ρήτρες 1,5 εκατ. ευρώ που πρέπει να καταβληθούν για κάθε αγωνιστική που αναβάλλεται, κάτι που σημαίνει ότι το ποσό αυτό μπορεί να αγγίξει τα 3 εκατ. εάν το πρωτάθλημα ξεκινήσει και πάλι μετά το Πάσχα.

Η συνδρομητική τηλεόραση θα επιδιώξει την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος και θα εκθέσει τη συγκεκριμένη θέση της στον κ. Βασιλειάδη, όπως και το γεγονός ότι κατά τη δική της άποψη η διοργανώτρια αρχή τηρεί μία ανεύθυνη στάση απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...