Το φύλλο αγώνα είναι πάνω από τις συμπληρωματικές εκθέσεις» (pics)

Από sdna.gr:Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ σχετικά με την συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλου, όπου οι «ασπρόμαυροι» τονίζουν πως ο Κ.Α.Π. είναι ξεκάθαρος αναφορικά με την ισχύ που έχει το «φύλλο αγώνα» σε σχέση με την συμπληρωματική έκθεση.
Πηγή: sdna.gr
Το φύλλο αγώνα είναι πάνω από τις συμπληρωματικές εκθέσεις» (pics)

Σίγουροι αναφορικά με την ισχύ που έχει το «φύλλο αγώνα» και τα όσα αναφέρει ο διαιτητής Αρετόπουλος, σε σχέση με την συμπληρωματική έκθεση, είναι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Όπως τονίζουν οι «ασπρόμαυροι», στη νέα έκθεση ο Αρετόπουλος λέει άλλα, σε σχέση με όσα ανέφερε στο φύλλο αγώνα, το οποίο όπως φαίνεται και από τον κανονισμό (άρθρο 15 , παρ. 9), έχει μεγαλύτερη ισχύ από οποιαδήποτε συμπληρωματική έκθεση.

Παράλληλα, όπως τονίζουν από τον ΠΑΟΚ, στην συμπληρωματική έκθεση ο ρέφερι του ντέρμπι ζήτησε από τον παρατηρητή «να διορθώσει το τυπικό λάθος του Ολυμπιακού» και να αναγραφεί στους αξιωματούχους του αγώνα ο Όσκαρ Γκαρσία.

«Είναι σα να μας έλεγε εμάς ο διαιτητής του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ να μη βάλουμε τον Λιάσσο Λουκά γιατί θα τιμωρηθούμε» τόνισαν οι «ασπρόμαυροι».

Δείτε τον σχετικό κανονισμό αναφορικά με το «φύλλο αγώνα» και στην συμπληρωματική έκθεση:

Το Φύλλο Αγώνα:

Η συμπληρωματική έκθεση:

Διαβάστε ακόμη...