ΠΑΟΚ VS Kαρσίγιακα (pic)

Από paok24.com: Τέσσερα 24ωρα πριν την πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Καρσίγιακα στο "Παλατάκι" (6/3, 19:30), η FIBA παρέθεσε ενδιαφέροντα στοιχεία γύρω από τις δύο ομάδες και έκανε τη σύγκρισή τους.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ VS Kαρσίγιακα (pic)

Πιο αναλυτικά:

-Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τα πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια του στο BCL,συμπεριλαμβανομένων των τριών τελευταίων στην έδρα του.

-Η Καρσίγιακα αναδείχθηκε νικήτρια στα τελευταία τέσσερα, αλλά δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να συμπληρώσει πέντε διαδοχικές νίκες. Οι Τούρκοι πήραν και τα τρία τελευταία παιχνίδια τους με διαφορά επτά πόντων.

-Στους «16», πέρυσι, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα του, αλλά εν τέλει αποκλείστηκε από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Τενερίφη. Η Καρσίγιακα εξασφάλισε την παρουσία της στους «8» αποκλείοντας την επίσης τουρκική Μπεσίκτας.

-Φέτος, στην κανονική περίοδο, η Καρσίγιακα ήταν από τις πλέον παραγωγικές ομάδες με συνολικά 1.192 πόντους, έχοντας ποσοστά ευστοχίας 78.9% στις βολές και 53.5% στα σουτ εντός παιδιάς.

-O ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με τα περισσότερα φάουλ, έως τώρα, στη διοργάνωση.

-Ο Λάκι Τζόουνς στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Βέντσπιλς είχε εκ των κορυφαίων φετινών επιδόσεων στα ριμπάουντ, μαζεύοντας συνολικά δεκατρία.

-Ο Ντέιβιντ Κένεντι έχει σημειώσει, μέχρι στιγμής, πέντε double double που είναι τα περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη. Επίσης, έχει τον καλύτερο μέσο όρο στα ριμπάουντ (9).

Διαβάστε ακόμη...