Σε... κέφια οι παίκτες του Λουτσέσκου

Από sdna.gr: Με εκπληκτική απόδοση σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο ΠΑΟΚ έφυγε με σκορ... πρόκρισης από τη Ν. Σμύρνη με όλους τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να πιάνουν υψηλή απόδοση. Το SDNA περνάει ακτίνες στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Σε... κέφια οι παίκτες του Λουτσέσκου

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Με εξαίρεση το δοκάρι του Μασούρα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο κάνει εξαιρετική απόκρουση στο σουτ του Σπιριντόνοβιτς στο 60', ενώ στο γκολ του Πανιωνίου έχει τη λιγότερη ευθύνη, αφού η μπάλα πέρασε από όλους τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ.

ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ: Μετατόπιση από το αριστερό στο δεξί άκρο της άμυνας για τον Πορτογάλο. Μία θέση που σαφώς γνωρίζει άριστα, αφού εκεί αγωνίζονταν στη Βόλφσμπουργκ. Εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, πολύ καλός και επιθετικά, προσφέροντας μάλιστα και θέαμα με ορισμένες περίτεχνες ενέργειές του.

ΑΖΕΒΕΔΟ: Πήρε φανέλα βασικού και έδειξε κατά πολύ τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του. Αμυντικά δεν είχε πολύ δουλειά, κάτι που τον βοήθησε να προωθηθεί δημιουργώντας πολλά προβλήματα στον Πανιώνιο, έχοντας πολλές πλαγιοκοπήσεις, καλές σέντρες και μία ασίστ στο δεύτερο γκολ που το πέτυχε ο Πρίγιοβιτς.

ΒΑΡΕΛΑ: Απροσπέλαστος. Νικητής σε κάθε μονομαχία. Προσπάθησε και πολλές φορές συμμετείχε και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

ΜΑΛΕΖΑΣ: Επέστρεψε στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι πως δεν δέχτηκε μεγάλη πίεση, ωστόσο δεν έλειψαν κάποια αβίαστα λάθη του κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Αδράνησε και αυτός όπως και όλη η άμυνα του Δικεφάλου στη φάση του γκολ του Πανιωνίου.

ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ: Πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του, αφού ο Λημνιός είχε προλάβει να κάνει τη δουλειά. Ήταν εξαιρετικός οργανωτικά, σίγουρος στις μεταβιβάσεις του, με ενέργεια και διάθεση να προσφέρει πράγματα. Από τους διακριθέντες.

ΚΑΝΙΑΣ: Ήταν η δεύτερη αλλαγή του Λουτσέσκου στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Έβγαλε φρεσκάδα ο Ισπανός στο γήπεδο, έτρεξε αρκετά, είχε ορισμένες καλές μεταβιβάσεις, μία εξ' αυτών ήταν και καθαρή ευκαιρία για τον Πρίγιοβιτς, είχε όμως και ορισμένες λανθασμένες, αλλά και μία προσπάθεια για γκολ.

ΠΕΛΚΑΣ: Έβγαλε τη μάσκα, κάτι που ήθελε πολύ και ο ίδιος, όπως άλλωστε είχε τονίσει σε δηλώσεις του. Από τα πόδια του ξεκίνησαν όλες οι φάσεις του ΠΑΟΚ. Καλή κυκλοφορία της μπάλας, ωραία κρατήματα αυτής και πολύ κάθετο παιχνίδι.

ΜΑΚ: Με ενέργεια, διάθεση, αλλά και αρκετές ημιτελείς προσπάθειες. Δεν του βγήκε το παιχνίδι όπως θα ήθελε, όμως έδωσε πράγματα στην ομάδα του.

ΛΗΜΝΙΟΣ: Επιστροφή στην ενδεκάδα και στις πολύ καλές εμφανίσεις. Μπήκε νωχελικά στο παιχνίδι, όμως μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ανέβασε στροφές, ήταν συμμετοχικός, έδωσε ενέργεια και παραλίγο να σκοράρει και το πρώτο του γκολ, με τον Μαουρίσιο να του... κλέβει τη δόξα, αφού ακούμπησε τελευταίος την μπάλα πάνω από την γραμμή.

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: Μέσα σε όλες τις φάσεις, σκόρερ ενός πολύ ωραίου γκολ. Ο Σέρβος ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την... απόσβεση των χρημάτων που πρόσθεσε ο ΠΑΟΚ στο συμβόλαιό του για να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: Είναι φορμαρισμένος και το έδειξε και σήμερα. Ο Ολλανδός μπήκε στο 65' και στο 72' πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, με το οποίο επί της ουσίας "κλείδωσε" κατά μεγάλο βαθμό (βάσει σκορ) την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στον τελικό για δεύτερη σερί σεζόν.

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: Αγωνίστηκε κάτι παραπάνω από είκοσι λεπτά, κινήθηκε εντός της περιοχής, πήρε προσπάθειες και πρωτοβουλίες για να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

ΣΑΚΧΟΦ: Μπήκε στο 76' με το σκορ να είναι στο 0-3. Έπαιξε όσο χρειάστηκε, καλύπτοντας χώρους και δίνοντας φρεσκάδα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ κατάφερε και πάλι να βρει δίχτυα, ωστόσο το γκολ του αυτή τη φορά δεν μέτρησε, αφού ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Διαβάστε ακόμη...