«Απολαμβάνω να είμαι στην Εθνική»

Από inpaok.com: Για την Εθνική ομάδα, τη χημεία της αλλά και τα παιχνίδια που έρχονται, μίλησε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.
Πηγή: inpaok.com
«Απολαμβάνω να είμαι στην Εθνική»

Αναλυτικά, ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ είπε για:


τη νίκη επί της Εσθονίας: «Η Εσθονία είναι μια ιδιαίτερη ομάδα, με πολλά τρίποντα και πολλά pop out από τους ψηλούς. Στο πρώτο μέρος χάσαμε και αρκετά ριμπάουντ και τους αφήσαμε να είναι κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε τα μικρά πράγματα σωστά, δεν χάσαμε πολλά ριμπάουντ, δεν δώσαμε ελεύθερα σουτ, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο ίσως να χαλαρώσαμε, αν και δεν θέλω να το πιστέψω. Πλησίασαν στο σκορ, αλλά θεωρώ ότι το ελέγχαμε το ματς και δεν κινδυνέψαμε ποτέ επί της ουσίας».

τη χημεία της Εθνικής: «Παρότι έχουν έρθει 3-4 καινούρια παιδιά, όλοι είναι συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε και θεωρώ πως είμαστε καλά. Δεν είναι εύκολο να συγκεντρώνεσαι μια φορά στους τρεις μήνες για 4-5 μέρες και να έχεις τέλεια ομοιογένεια. Έχουμε μια καλή χημεία, παρότι είμαστε λίγες μέρες μαζί, έχουμε κάνει τρεις νίκες και συνεχίζουμε».

τον αγώνα της Κυριακής με τη Μ. Βρετανία: «Η Μ. Βρετανία είναι σκληρή και αθλητική ομάδα, που τρέχει στο γήπεδο. Έχει αλλάξει προπονητή, αλλά δεν νομίζω πως θα έχει αλλάξει φιλοσοφία. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε ουσιαστικά μία μέρα προετοιμασίας και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Ελπίζω με τη βοήθεια του κόσμου να καταφέρουμε να πάρουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα».

τη δική του καθιέρωση στην Εθνική: «Νιώθω πολύ καλά, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και το απολαμβάνω. Ελπίζω αυτό να βγαίνει θετικά για μένα στο γήπεδο. Μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω την Εθνική».

την ηγετική παρουσία του Μπουρούση: «Ο Γιάννης βγάζει απίστευτο πάθος στο γήπεδο. Είναι ένα παράδειγμα για τα νέα παιδιά, για τους συμπαίκτες του και όσους παρακολουθούν από την τηλεόραση. Σε ένα ακόμη παιχνίδι μάς βοήθησε πολύ με την παρουσία του, όχι μόνο με όσα έκανε αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά».

τους νέους που αποκτούν ρόλο στην Εθνική: «Είναι όλοι τους καλοί παίκτες. Μπορούν να μας βοηθήσουν και το απέδειξαν από την πρώτη μέρα. Είναι πολύ σημαντικό πως έχουν ρόλο και αγωνίζονται πολύ στις ομάδες τους. Θεωρώ πως είναι ό,τι καλύτερο για αυτούς, αλλά και για την Εθνική που βάζει νέα παιδιά στο ρόστερ».

Διαβάστε ακόμη...