«Κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι»

Από inpaok.com: Με το ελληνικό... «Κλάσικο» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ασχολούνται οι Πορτογάλοι, με ΜΜΕ από την χώρα της Ιβηρικής να κάνει εκτενές αφιέρωμα ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής (25/2, 19:30).
Πηγή: inpaok.com
«Κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι»

Το θέμα του «publico.pt» εστιάζει κυρίως στους φίλους του Δικεφάλου και την «καυτή» ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Οι Πορτογάλοι έδειξαν εντυπωσιασμένοι από τα εντυπωσιακά pyro show των προηγούμενων ετών (κάτι τέτοιο απαγορεύεται ρητά φέτος), ενώ γίνεται αναφορά και στις βαριές ποινές που επιβάλλονται πλέον.

Μεταξύ άλλων, φιλοξενούνται δηλώσεις του, αναθρεμμένου ποδοσφαιρικά στην Πορτογαλία, Φερνάντο Βαρέλα, με τον στόπερ του Δικεφάλου να δηλώνει:

«Υπάρχει μια έκρηξη αδρεναλίνης, αναμεμειγμένη με τεράστια ευχαρίστηση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος αγώνας σαν και αυτός. Είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι».

Παράλληλα, γίνεται αναφορά στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια, ενώ όσον αφορά το ντέρμπι, ο αρθρογράφος αναφέρει πως:

«Ο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα βασιστούν στην ατμόσφαιρα της Τούμπας η οποία είναι γνωστή ως μια από τις πιο θορυβώδης της Ευρώπης».

Στο θέμα φιλοξενείται επίσης δήλωση ενός οργανωμένου οπαδού του Δικεφάλου (που διατήρησε την ανωνυμία του) και ανέλυσε την δικιά τους προετοιμασία για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Μάλιστα τόνισε πως με τον ΠΑΟΚ πρώτο, ετοιμάζονται για ένα... μνημειώδες happening στο επερχόμενο ντέρμπι της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...