Ιστορικό υψηλό στις στοιχηματικές εταιρίες!

Από sdna.gr: Για πρώτη φορά στα χρονικά του στοιχήματος δίνεται ο Ολυμπιακός σε τόσο υψηλές αποδόσεις σε παιχνίδι ελληνικής διοργάνωσης. Στο 6+ το διπλό κόντρα στον ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
Ιστορικό υψηλό στις στοιχηματικές εταιρίες!

Ο Δικέφαλος του Βορρά φιλοξενεί τους "ερυθρόλευκους" έχοντας τον τίτλο του μεγάλου φαβορί, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά εδώ και πολλά χρόνια. Οι Θεσσαλονικείς με νίκη θα διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα χωρίς να ενδιαφέρονται τι θα κάνει η ΑΕΚ τη Δευτέρα και παράλληλα θα αφήσουν τον Ολυμπιακό 12 βαθμούς πίσω τους.

Η κατάσταση εξάλλου στην οποία βρίσκονται οι Πειραιώτες τη φετινή σεζόν και δη το τελευταίο διάστημα, όπου μετρούν μόλις μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, είναι η χειρότερη επί εποχής Μαρινάκη.

Κάπως έτσι έχουν διαμορφωθεί και στα ανάλογα επίπεδα οι στοιχηματικές αποδόσεις, με τον Ολυμπιακό όχι μόνο να παρουσιάζεται ως το απόλυτο αουτσάιντερ, αλλά η νίκη του να πιάνει και... ιστορικό υψηλό!

Πιο συγκεκριμένα ενώ ξεκίνησε περίπου από το 3,90 (με τον άσο περίπου στο 1,80), απόδοση που διατηρούνταν μέχρι και πριν από 3-4 ημέρες, τα τελευταία 24ωρα το διπλό ολοένα... ντριφτάρει. Αρχικά πήγε στο 4,20, έπειτα στο 4,60, χθες βρισκόταν στο 5+ στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες, ενώ πλέον χτύπησε «ταβάνι», αφού έφτασε να πληρώνει μέχρι και 6,20!

Όσο για τη νίκη του ΠΑΟΚ, αυτή κυμαίνεται μεταξύ 1,65 και 1,75 και είναι επίσης η χαμηλότερη απόδοση που έχει δοθεί ποτέ για τον Δικέφαλο σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σε ό,τι αφορά τον ΟΠΑΠ, ο άσος βρίσκεται στο 1,65, η ισοπαλία στο 3,65 ενώ το διπλό στο 5,75.

Διαβάστε ακόμη...