«Έκπληξη που έφυγε από τον ΠΑΟΚ, θα αντέξει την πίεση στην Σταντάρ»

Από sdna.gr: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γκόικο Τσίμιροτ, ο Ομαρ Ελ Καντουρί σε συνέντευξη που παραχώρησε στην βελγική ιστοσελίδα "sportmagazine", με αφορμή την μετακίνηση του Βόσνιου χαφ από τον ΠΑΟΚ στην Σταντάρ Λιέγης.
Πηγή: sdna.gr
«Έκπληξη που έφυγε από τον ΠΑΟΚ, θα αντέξει την πίεση στην Σταντάρ»

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός πρόλαβε να συνεργαστεί με τον Τσίμιροτ για ένα εξάμηνο, αναλύοντας την προσφορά του 24χρονου μέσου στον Δικέφαλο, αλλά και την έκπληξη των παικτών του ΠΑΟΚ, στο άκουσμα της μεταγραφής του στην Σταντάρ Λιέγης.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ, συγκρίνοντας την με την αντίστοιχη στην βελγική ομάδα, αναφέροντας πως ο Τσίμιροτ θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν για αυτόν. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Δεν είναι από τους παίκτες που... κρύβονται. Υπάρχει πολύ πίεση στον ΠΑΟΚ και ξέρει πως να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις στην Σταντάρ. Οι αμυντικοί μέσοι δεν είναι και πολύ δημοφιλείς, αλλά ο Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ απολάμβανε την αναγνώριση των φιλάθλων. Έρχονταν μια ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, δεν ήταν θορυβώδης, αλλά στο γήπεδα τα έδινε όλα, ακόμα και για πέντε λεπτά. Αυτό αρέσει στους οπαδούς.

Είναι ένας κανονικός άνθρωπος, πολύ επίμονος. Είναι δύσκολο να πω σε πιο παιχνίδι, ήταν πιο σημαντικός για τον ΠΑΟΚ. Έκανε πάντα... καθαρά ματς. Έτρεχε 13 χιλιόμετρα ανά ματς. Όλοι εκπλαγήκαμε που έφυγε".

Διαβάστε ακόμη...