Το πλάνο του Λουτσέσκου

Από paok24.com: Η αντίστροφη μέτρηση για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία ξεκίνησε, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να γνωστοποιεί σήμερα την αποστολή που θα αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη.
Πηγή: paok24.com
Το πλάνο του Λουτσέσκου

Σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκε τελικά ο Τζάλμα Κάμπος, ούτε κι ο τιμωρημένος, Σάκχοφ, ενώ αντίθετα επέστρεψε ο Τιμπό Μουλέν.

Όσον αφορά στο σχήμα που αναμένεται να παρατάξει αύριο ο Ρουμάνος τεχνικός, φαίνεται πως δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ποντάρει πολλά στην ισορροπία της ομάδας, όπως έχει δηλώσει πολλάκις το τελευταίο διάστημα.

Έτσι, με βάση τα όσα έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις, στο τέρμα θα ξεκινήσει και πάλι ο Πασχαλάκης, ενώ στην άμυνα οι Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια έχουν το προβάδισμα, με τον τεχνικό του "Δικεφάλου" να σκέφτεται να διατηρήσει τον Πορτογάλο στο αριστερό άκρο της άμυνας, αν και στην αποστολή βρίσκεται κανονικά κι ο Αζεβέδο.

Στο κέντρο τον πρώτο λόγο έχει το δίδυμο Κάνιας-Μαουρίσιο, με τον Πέλκα σε ρόλο επιτελικού λίγο πιο μπροστά.

Όσον αφορά στην επίθεση, προβάδισμα στα δεξιά έχει ο Μακ, με τον Μπίσεσβαρ καλύπτει το αριστερό άκρο, έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λάρισα, ενώ ο Πρίγιοβιτς θα ξεκινήσει στην κορυφή.

Διαβάστε ακόμη...